Allah razı olsun inşallahBence gayet güzel bende aşılamayla hamile kaldım 9. Gün 20 13. Gün 280 çıkmıştı. Betanın yükselişi bünyeden bünyeye değişiyo önemli olan 2 günde 2 ye katlıyabilmesi. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin
Değil bence yabancı ülkelerde hep alttan muayene ediliyo. Kesenin gözükmesi için betanın 2000 lerde olması gerekiyo adet gününü 1 hafta geçirt öyle gidin bence vakti erkense görnmezse içinizde endişe olurAllah razı olsun inşallahinşallah sende saglıkla hayırlı bir sekilde kucagına alırsın çarşamba kese kontrolune gidicem herkes çok erken görünmez vs diyor.. Ama benim doktorum vajinal muayene edecek görünür diye düşünüyorum.. Bir de zararlı diyorlar alltan muayene.. Zararlı olsa neden yapsınlar ki dimi.. Sadece korkutuyorlar beni ya
Sonucunuzu aldınız mı acaba merak ettimMerhaba.. Bende tüp bebek ile hamile kaldım.. 10.gün değerim 17 çıktı.. 12.gün de 69 çıktı.. Kızlar iyi mi değerim.. Yarın tekrardan kan vercem nasipse..
Canım 123 çıkmıstı ama sonra bir anda 22 ye düştü kimyasal gebelik olmus..Sonucunuzu aldınız mı acaba merak ettim
Normal değil sanırım canım yarın iki kat çıkması lazımdı senin düşmüş kimyasal gebelik olabilirBen dayanamayıp bugün de yaptırdım ve dün 17.15 olan sonuç bugün 15.88 çıktı. Normal mi bu????
Bugün de yaptırdım ve sonuç 20.9Ben dayanamayıp bugün de yaptırdım ve dün 17.15 olan sonuç bugün 15.88 çıktı. Normal mi bu????
Bir doktora git canım kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilir değerler normal değil maalesefBugün de yaptırdım ve sonuç 20.9
İyice karıştım ne oldu şimdiii???
KızlarBugün de yaptırdım ve sonuç 20.9
İyice karıştım ne oldu şimdiii???
SelamlarrKızlar
Cumartesi 20ydi bugün 41,38 çıktı.
Şimdi ne diyorsunuz? Nedir durum sizce? Tecrübeli olanların tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum çok karmaşığı imm
Benim adetimden 3 gün önce 17 çıkmıştı, şimdi 3600lerde. 2 güne bir takip için test yaptırmanız lazım aynı saat ve aynı yerdeArkadslar adetime 6 gün var kan tahlili yaptırdım 0.26 çıktı ama kasıklarım belim çok ağrıyor yükselir mi sizce?
Teşekkür ederim canım inşallah vardırBenim adetimden 3 gün önce 17 çıkmıştı, şimdi 3600lerde. 2 güne bir takip için test yaptırmanız lazım aynı saat ve aynı yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?