Beta hcg değeri ve cinsiyet

Meyraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
108
33
28
Selam hanımlar beta hcg yüksekliği veya düşüklüğü ile bebeğin cinsiyeti arasında bir bağlantı varmıdır sizce bu konuda bilgisi olan yada bhcg si yüksek çıkıp kızı olan yada düşük çıkıp oğlu olan varmı? Kız yada erkek elbette fark etmez sağlıklı olsunlarda ama yinede insan merak ediyor işte.

Net bir bilgi değil ama genelde hcg yüksekse ya çoğul gebelik ya erkek bebek diyorlar ve cevremde bi kaç kişide de gördüm bunu

Benim reglime 5 gün kala 124,8 çıkmıştı kızım oldu yüksek mi düşük mü bilemiyorum ama

TheTudors un yazdığını okuduktan sonra baktım. İkili testte hcg 84,10 çıkmış 50 nin üstü yani
Ama bunun cinsiyet belirlediğini ilk defa duyuyorum

TheTudors un yazdığını okuduktan sonra baktım. İkili testte hcg 84,10 çıkmış 50 nin üstü yani
Ama bunun cinsiyet belirlediğini ilk defa duyuyorum

ben teste gittiğim dönemde arkadaşım söylemişti..onun ve onun duyduğu bayanında böyle olmuş..benım tuttu..
zincirleme paylaşayım dedim :))

Cevap yazan bütün okurlara teşekkür ederim ben henüz ikili testi yapmadım daha bir ay kadar zaman var herşeyin hayırlısı. Herkese sağlık mutluluk huzur ve bebiş dolu yıllar dilerim. Mutlu seneler.

Cevap yazan bütün okurlara teşekkür ederim ben henüz ikili testi yapmadım daha bir ay kadar zaman var herşeyin hayırlısı. Herkese sağlık mutluluk huzur ve bebiş dolu yıllar dilerim. Mutlu seneler.
evet herkese mutlu seneler.. yeni yılda rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

ALLAH hayırlı,sağlıklı güzel evlat versin :)

Merhaba arkadaslar gruba yeni katıldım gebelikle ilgili bilgilerinizi merakla takipteyim 6 haftalik gebeyim sağlıkli sıhhatli bi gebelik olsun hepimize. Sağlıkla hayıtla kuçağımıza alırız inşALLAH

Merhaba arkadaslar gruba yeni katıldım gebelikle ilgili bilgilerinizi merakla takipteyim 6 haftalik gebeyim sağlıkli sıhhatli bi gebelik olsun hepimize. Sağlıkla hayıtla kuçağımıza alırız inşALLAH

amin :) hayırlı olsun bebeğiniz :) sağlıklı ,hayırlı evlat olsun inşallah..

Zaten %50 ihtimal var ya tutucak ya tutmayacak amaan bunlarla eğleniyoruz işte yoksa 9 ay nasıl geçecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…