benimde normalden yüksek seyrediyor ama bekliyorum meraklaBenim reglime 5 gün kala 124,8 çıkmıştı kızım oldu yüksek mi düşük mü bilemiyorum ama
TheTudors un yazdığını okuduktan sonra baktım. İkili testte hcg 84,10 çıkmış 50 nin üstü yani
Ama bunun cinsiyet belirlediğini ilk defa duyuyorum
Benim hcg 77 bebeğim kız
evet herkese mutlu seneler.. yeni yılda rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)Cevap yazan bütün okurlara teşekkür ederim ben henüz ikili testi yapmadım daha bir ay kadar zaman var herşeyin hayırlısı. Herkese sağlık mutluluk huzur ve bebiş dolu yıllar dilerim. Mutlu seneler.
Cevap yazan bütün okurlara teşekkür ederim ben henüz ikili testi yapmadım daha bir ay kadar zaman var herşeyin hayırlısı. Herkese sağlık mutluluk huzur ve bebiş dolu yıllar dilerim. Mutlu seneler.
evet herkese mutlu seneler.. yeni yılda rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Merhaba arkadaslar gruba yeni katıldım gebelikle ilgili bilgilerinizi merakla takipteyim 6 haftalik gebeyim sağlıkli sıhhatli bi gebelik olsun hepimize. Sağlıkla hayıtla kuçağımıza alırız inşALLAH
sizde kaç çıktı bu ikili test sonucu?kızlar bhcg degeri bende tutmadı yani yok öyle birşey :)
45 cikmisti ama simdi kizim var ☺sizde kaç çıktı bu ikili test sonucu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?