Beta HCG değeri ve gebelik testleri

esesysl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2022
15
3
1
30
Kızlar merhaba size bişey danışmak istiyorum ben üç gün önce kan verdim gebelik için Beta 0.150 çıktı bugün tekrar verdim sonucu bekliyorum ve evde iki adet gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı sizce gebelik var mıdır ? Fotoğrafı altına ekledim

Silik cizgi var kan sonucunu bekleyin

Testlerde var görünüyor inşallah kanda da çıkar

Kızlar BetaHcg 22.20 çıktı sizce 3 güne göre nasıl 3 gün önce 0.150 idi

Seni ümitlendirmek istemem ama 3 ay önce doğum yaptım bende de böyle olmuştu silik çıktı kan testi yaptım bir şey çıkmadı .daha sonra adet günümü bekledim 2 gün adetim gecikti tekrar kan testi yaptım sonuç pozitif ti

Kan verdim testi yaptığm gün beta 22.20 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 257 çıktı

Canm benm de bugün 1.20 çıktı transferimin 4.günü henüz ins yukselir test için dayanamadım acele ettim şimdi senin post görünce umutlandım
Biraz acele etmişsn ama olsun bnde acele ettim ilk başta negtifti 3 gün içinde değişti değer ilki 0.150 idi 3 gün sonra 22.20 oldu 5 gün sonra 257 oldu biraz sabırlı olursan inşallah sende güzel sonuçlar alırsın bacım

0.150 çıktığı zaman kaçıncı günündeydin cnm

22.20 ve 257 degerlerinde adetinizden kac gun gecmisti acaba benim 8.12 cikti umidim yok

Merhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz sag saglim alın kucagınıza inşallah. Ben 9 eylülde düşük yapttım 12 ekimde kan verdim 2 cıktı deger gebelik yok dediler karın agrısı icin kadın doguma gittim söktürücü yazıcaktı öncesinde beta ya bakalım dedi simdi de 5.4 cıktı kafam çok karıştı sizce nedir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…