Merhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz sag saglim alın kucagınıza inşallah. Ben 9 eylülde düşük yapttım 12 ekimde kan verdim 2 cıktı deger gebelik yok dediler karın agrısı icin kadın doguma gittim söktürücü yazıcaktı öncesinde beta ya bakalım dedi simdi de 5.4 cıktı kafam çok karıştı sizce nedir bu
Çok teşekkür ederim Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah 5.4 gebelik var ama çok çok yeni büyük ihtimalle beta takibi ister doktor 2 günde bir iki katına çıkıyorsa hamilesin canım
Çok teşekkür ederim Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah 5.4 gebelik var ama çok çok yeni büyük ihtimalle beta takibi ister doktor 2 günde bir iki katına çıkıyorsa hamilesin canım
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Kan verdim tekrar 74.9 cıktı kese icin on gün sonra gidicem hayırlısı olsun inşallah benimle kalır bu sefer sürekli lavaboya gidiyorum kanama fln varmı diye psikoloji alt üst sevinemedim bile birde düşükten sonra adet görmeden hamile kaldım neye göre hesaplıcam bilemyorum