Beta hcg değeri yavaş yükseliyor

ETmelodi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
25
7
36
30
Merhaba tüp bebek tedavisindeyim 5. Gün embriyo dondurulduktan sonra 2. Reglimde transfer oldu, 8 Eylül transfer günümdü 17 Eylül de beta hcg değerim 56.6 çıktı 19 Eylülde 98.5 çıktı 23 Eylül de ise 125 oldu değerim yükselmiyor şuan için net bir şey denilemiyor ama çok tedirginim bunun yanı sıra göğüs hassasiyeti kasıklarımda batma ve sık idrara çıkmalarım oluyor hamilelik hala devam ediyor ama değer yükselmiyor sebebi ne olabilir yada böyle olup da sağlıklı gebelik sürdüren var mı aranızda

Benimde 9. Günde beta 7,63 çikti, bugün 11. Gün tekrar test vericem birazdan. Doktor net birşey söylemiyor, başına bu şekilde birşey gelen varmı?

Değer yükselmiyor demeyelim beklenenden yavaş yükseliyor diyelim. 1 ve 2 test sonucu gayet normal 3. Biraz beklenenin altında çıkmış ama böyle olup normale dönenleri okuduk burda :)

Değer yükselmiyor demeyelim beklenenden yavaş yükseliyor diyelim. 1 ve 2 test sonucu gayet normal 3. Biraz beklenenin altında çıkmış ama böyle olup normale dönenleri okuduk burda

Değer yükselmiyor demeyelim beklenenden yavaş yükseliyor diyelim. 1 ve 2 test sonucu gayet normal 3. Biraz beklenenin altında çıkmış ama böyle olup normale dönenleri okuduk burda :)
İnşallah benimde olması gereken değerlere yükselir

Benimde 9. Günde beta 7,63 çikti, bugün 11. Gün tekrar test vericem birazdan. Doktor net birşey söylemiyor, başına bu şekilde birşey gelen varmı?
Sizinde düşük çıkmış ama bu değerden hamile olup kucağına alan kişiler var inşallah sizinde olumlu sonuçlanı

Mrb bende böyle Bi konu açtım bugün ama cewap alamadım kimseden. Benimde ilk betam 9 Eylül de 5.010 11 Eylül 5.130 16 Eylül 13.310 17 Eylül 20 19 Eylül 59 21 Eylül 159 çıktı 30 eylule kadar beta takibi sonra keseye bakarız dedi dr ama diş gebelikten suphelendiler

Mrb bende böyle Bi konu açtım bugün ama cewap alamadım kimseden. Benimde ilk betam 9 Eylül de 5.010 11 Eylül 5.130 16 Eylül 13.310 17 Eylül 20 19 Eylül 59 21 Eylül 159 çıktı 30 eylule kadar beta takibi sonra keseye bakarız dedi dr ama dış gebelikten süphelendiler

Sonucum çıktı şimdi 7,63 den 48 saatte 21.5 çıktı simdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…