- 22 Ocak 2015
- 360
- 73
- 18
peki canm keseyi görmek için hcg değerinin kaç olması gerekiyor?hayırlı uğurlu olsun canım bende böyle bişe yaşamadım ama gönlünü ferah tut...bişe çıkmaz Allahın izniyle.
peki canm keseyi görmek için hcg değerinin kaç olması gerekiyor?
benm 5+2 desin kese var ama bebek yok haftaya gel bakalım dedi canm bebek kaçıncı haftada görülüyr ki?o belli olmuyo canım ya bütün makinaların referans aralıkları farklı ben sana bi değer söylesem yanlış olur.benim keseyi 5. haftada üstten ultrasonla gördü bebeğimi de 8. haftada gördü.
Daha erken bebek görmek için ay ne güzel adet söktüreyim derken mucizen gerçekleşti umarım sağlıkla kucağına alırsınbenm 5+2 desin kese var ama bebek yok haftaya gel bakalım dedi canm bebek kaçıncı haftada görülüyr ki?
ben pco oldugum icin gebe kalacagim aklima bile gelmezdi. ama Rabbim oyle kudreti buyuk ki ol der oluverir. Allah bundan sonrasi icin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.saglik sihhatle isteyen herkese nasip etsin.Daha erken bebek görmek için ay ne güzel adet söktüreyim derken mucizen gerçekleşti umarım sağlıkla kucağına alırsın
Doktor ne dediyse onu yap canım kanaman ne renkkizlar 5.haftada kanama oldu.ilk gebeligimde dusuk yapmistim kurtaj olmustum simdi hastaneye gitmeye korkar oldum doktorumu aradim yat dinlen gecmezse gel dedi napmaliyim sizce ya morallerim alt ust
yat uzan diyo ama uzanıncada kanama oluyor. adet kanaması şeklinde rengiDoktor ne dediyse onu yap canım kanaman ne renk
Canım nasıl oldun gittin mi doktorayat uzan diyo ama uzanıncada kanama oluyor. adet kanaması şeklinde rengi
yat uzan diyo ama uzanıncada kanama oluyor. adet kanaması şeklinde rengi
içerlerde bişeylerin büyüdüğünü hissetmek nasıl bir duygu bayanlar... huzur verici mi yoksa korkutucu mu ? paylaşırsanız sevinirim çocuk isteyen bi anne adayına tecrübeleriniz gerekli
gittim canım progestan verdi ve pruluton depot diye iğne yaptı uzanıyorm sürekli dinmesini bekliyorum. Rabbim sifa versin.Canım nasıl oldun gittin mi doktora
amin canm inşaalahçok çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin umarım güzel haberlerini alırız
canım benim yamrb canım öncelikle muhteşem bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...biraz büyüdükten sonra ilk hareketlerinde insan hem bi korkuyo hemde mutlu oluyo çok farklı ama ya anlatılmıyo...
canım benim yaallah tamamına erdirsin inşallah. o mutluluk kısmı bana da nasip olur inşallah.... eşim varikoselden ameliyat oldu ve deli gibi çocuk istiyoruz bi yandan da aklıma bunlar geliyor işte...umarım yaşarım bende
umarım canım rabbim bu yolda kimseyi imtihan etmesin inşallah...güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?