Beta Hcg degeri

burcush88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
12
16
3
31
Merhaba. Baslarda beta hcg degerim degil iki Kati bir Kati dahi yukselmiyordu. Ozel bir hastaneye gidiyordum.bu cocuktan hayir bekleme dusurelim buyuk ihtimal dis gebelik dediler. Inanamadim pek cunku hic kanamam yoktu. Çok arastirdim forumlar da Boyle olup normal gebelik geciren varmi diye. Sonuc suan 22 haftalik gebeyim. Hicbiir sorunum yok ALLAHA sukur. Lutfen hemen karar vermeyin. Bekleyiinn. Ultraso Da dis gebelik gozukmeden gebelik sonlandirmayin. :)

Konu silmek yasaktı madam. Bilginiz olsun Mune abla

Bende ayni durumdayim degerlerin nasildi cnm

Ne olur bana özelden ulaş seninle konuşmam lazım bak ben 17 mayısta hamile kaldım bunu yüzde 99 biliyorum 26 mayısta ilk kan testim 33.10 çıktı 29 mayısta 3 gğn sonra 77.7 çıktı sonra 3 haziranda 317 çıktı.. 4 haziranda 427 çıktı 5 haziranda 468 çıktı.7 haziran da 620 çıktı ve bugün 9 haziran da 761.41 çıktı. Vajinal ultrona girdim bir kanama yok rahim duvarı 10mm olmuş tüplerde net bişey göremedi ama dol yumurtalığa biraz takıldı ama onada belki gebeliği beslemek için hazırlanmıştır dedi. Ve bugün dış gebelik iğnesi vurulacaktım sonra doktorum vicdan azabı çekmeyelim biraz daha bekleyelim dedi. Ben napıcam ne olur Allah rızası için ne olur yalvarırık bana bişey söyleyin troid hastasıyı içtiğim ilaçmı yükselmesini engelliyor veya hamile kalmadan 10 gğn öncesine kadar antidepran kullanıyordum omu baskılıyor çıkmadımı vğcutumdan ya saçmalıyoru işte yol gösterin bana

Cnm benimde yavas artiyor şuan beklemedeyiz hemen karar verme bana da dediler dis gebelik tehlikeli igne vuralim die ben beklemek istedim simdi sukur yine az artiyor ama daha duzene girdi kese de gozuktu cok moralim bozulmustu

Cnm benimde yavas artiyor şuan beklemedeyiz hemen karar verme bana da dediler dis gebelik tehlikeli igne vuralim die ben beklemek istedim simdi sukur yine az artiyor ama daha duzene girdi kese de gozuktu cok moralim bozulmustu
10 gun sonra kalp atimi icin gidecegin

Benimde adetimin ilk günü beta hcg 15.7 hamilesin dediler 2 gün sonra 16.4 cikti küçük dediler bende bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…