• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG değeri

tüp bebek detavisi görenlar var mı? bana doktor estrofem verdi. Sebepsiz... tüm tüp bebek tedavisi görenlere veriliyor.
Aslında benim bir sorunumda yoktu yani yaşım 35 diye beklemek istemedik.
Estrofem X kategorisinde ve halimeyken kullanılması önerimiyor. Bıraksam mı bilemedim. Doktor ile konuştum kalp atışını duyama kadar bırakma dedi..... içime çok kötü kurt düştü
Bende kullanıyorum

Merhaba benimde 3. Gün embriyosu 8. Günüm dayanamadım 18.75 çıktı nasıl sizce

hadi gozun aydin guzel bence canim 10.gunde 40 civari 12.gunde 80 90 fln olur gayet iyi icini ferah tut

Teşekkür ederim 4 yıldır bu anı bekliyorum inan sevinemedim korkudan. İnş 2 gün sonra iki katı haberini vermek de nasip olur içimi rahatlattin :)

Arkadaşlar 5. Tüp bebek denemem 3. Gün transferi iki embriyo transfer edildi transferden sonraki degerlerim
11. Gün 19
15. Gün 49
17. Gün 73
19. Gün 161
21. Gün 316. 17. Günden sonra 2 ye katlamaya başladı benim durumumu yaşayan sağlıklı bir gebelik geçiren varmıdır umudum hic yoktu sonraki değerler bana biraz moral oldu

Arkadaşlar 5. Tüp bebek denemem 3. Gün transferi iki embriyo transfer edildi transferden sonraki degerlerim
11. Gün 19
15. Gün 49
17. Gün 73
19. Gün 161
21. Gün 316. 17. Günden sonra 2 ye katlamaya başladı benim durumumu yaşayan sağlıklı bir gebelik geçiren varmıdır umudum hic yoktu sonraki değerler bana biraz moral oldu
insallah sağlıklı bir gebeligin olurr insallah bebegin seninledir canim Allah emeklerini bosa cikarmasin doktorun ne diyor peki umutlu konusuyormu

11. Gün 19
15. Gün 49
17. Gün 73
19. Gün 161
Sonucuniz ne oldu acaba merak ettim. Ben de sizinle ayni durumdayim :(

Back
X