Hamile degilsin ki canim malesef insallah obur ay ikizin olur
5 altı değer hamilelik için kabul edilmiyor diye biliyorum. Umarım bir mucize olur da değerleriniz artar
Kimyasal yada bos degil canim hic yok0 onemsiz deger 1.2 bile olur
Kimyasal gebelikte de belli bir beta hcg çıkması gerekiyor diye biliyorum. Yanlış biliyorsam uyarın lütfen ama burda bir çok arkadaşın 20 30larda çıkıp sonradan düştüğüne şahit oldum. Yoksa neden üzmeye çalışalım arkadaşı. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahDoğru okuyup sonra yorumlayalim arkadaşlar bayan da kimyasal mi boş mu diye soruyor hamile miyim diye sormuyor acının üstüne acı eklemeye gerek yok
Doğru okuyup sonra yorumlayalim arkadaşlar bayan da kimyasal mi boş mu diye soruyor hamile miyim diye sormuyor acının üstüne acı eklemeye gerek yok
Kimyasal gebelikte de belli bir beta hcg çıkması gerekiyor diye biliyorum. Yanlış biliyorsam uyarın lütfen ama burda bir çok arkadaşın 20 30larda çıkıp sonradan düştüğüne şahit oldum. Yoksa neden üzmeye çalışalım arkadaşı. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok yok kasitli yapildi demiyorum yanlış anlaşılmasın. 0.5 üstü gebelik kabul ediliyor ama değer artmazsa sıkıntıKimyasal gebelikte de belli bir beta hcg çıkması gerekiyor diye biliyorum. Yanlış biliyorsam uyarın lütfen ama burda bir çok arkadaşın 20 30larda çıkıp sonradan düştüğüne şahit oldum. Yoksa neden üzmeye çalışalım arkadaşı. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?