- 24 Ağustos 2012
- 12.419
- 28.809
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar merhaba
Ilk tup bebek denemem sonucunda
3.gun embriyosu
9.gun 32.25
11.gun 40.64
13.gun 53.13
Benim gibi degerlerle karsilasip yani iki kat artmayip sonucunda neler yaptilar anlatabilirler mi? Yardimlariniza cok ihtiyacim var...
Canım inşallah değildir ama kimyasal gibi duruyo En az yüzde 60 artış olması gerekiyor sağlıklı olması için dinlen bol bol dua etKizlar merhaba
Ilk tup bebek denemem sonucunda
3.gun embriyosu
9.gun 32.25
11.gun 40.64
13.gun 53.13
Benim gibi degerlerle karsilasip yani iki kat artmayip sonucunda neler yaptilar anlatabilirler mi? Yardimlariniza cok ihtiyacim var...
ya seninle ne hayaller kurmustuk canim cok umutluydum biliyo musun? Kotu ihtimal tabiki vardi evet ama ben dusunmek bile istemiyordum ki basima geldi. Allah buyuk kismet degilmis yada hala devam eden bi gebeligim var bilmiyorum. Dr.umda izleyelim ilaclarini birakma dedi. Neden dis diye dusunmuyosun peki canim dısın belirtileri daha mi farkli?Canım çok üzülerek yazıyorum büyük bir ihtimalle kimyasal yaklaşık 5 6 gün sonra değerin azalır ve kendiliğinden düşer
Ama buna rağmen bir sonraki tahlilinde değer tekrardan 2 katı kadar yükselirse bence saglikliya dönüş olabilir
Bir de senin 2 taneydi ya ikiside önce tutup sonra 1i düşmüşse bu da değerde çok anlamlı olmayan yükselişe sebep olabilir
Lütfen iyi düşün iyi olsun
Farz et ki testi bugün yaptın bu değer üzerinden 2 gün sonraya bak
Ve bence ilaçlarını kullan dinlen inşallah hayirlisiyla meleğin seninle kalir
Insallah canim benim ediyorumCanım inşallah değildir ama kimyasal gibi duruyo En az yüzde 60 artış olması gerekiyor sağlıklı olması için dinlen bol bol dua et
ilki farkli son ikisi ayni hastahane canim3 ünüde aynı hastanedemi yaptırdın hastane degısıkse farkedebılıyo sonuç
canim ne diyim diyecek bisey bulamiyorum inan ki. Bende seninle ayniyim. Uzuluyorum ama elimden bir aey gelmiyor dua etmekten baska biz elimizden geleni yapiyoruz dikkat ediyoruz dr.lara gidiyoruz care ayriyoruz. Rabbime kaliyor gerisi ben ancak oyle ferahliyorum. Allahim bizlere sabir versin insallahBen de şu an aşağı yukarı seninle aynı durumdayım
8. Gün 6.20
10. Gün 11.82
Yarın tekrar test yapılacak canım çok sıkılıyor. 1. Denememde 6 haftalık düşük yapmıştım ve 8. Gün değerim 93 çıkmıştı hatta iki katından fazla katlanarak devam etmişti bu 2. Deneme sonuç böyle... artık gücüm de kalmadi alah yardım etsin hepimize
aynen canim senin baska bebegin var mi yoksa ilk mi olacak?Beklemekten başka çaremiz yok biliyorum inşallah sonraki denemede yüzümüz güler ya da bu değerlerde bi mucize olur ... allah büyüktür
Benim sağlık bilgim yok sadece kendi okuduklarımdan biliyorum yanlışım olabilirKizlar oncelikle cevaplariniz icin cok tesekkurler
ya seninle ne hayaller kurmustuk canim cok umutluydum biliyo musun? Kotu ihtimal tabiki vardi evet ama ben dusunmek bile istemiyordum ki basima geldi. Allah buyuk kismet degilmis yada hala devam eden bi gebeligim var bilmiyorum. Dr.umda izleyelim ilaclarini birakma dedi. Neden dis diye dusunmuyosun peki canim dısın belirtileri daha mi farkli?
Insallah canim benim ediyorum
ilki farkli son ikisi ayni hastahane canim
benim de ilk canim. Bende cok bisey bilmiyorum. Sadece guclu olmaliyiz bunu biliyorum yasin kacti??Başka bebişim yok ilk olucak olabilirse. Sebepsiz infertilite bizimki. Neyle savasicam bilemiyorum. Embriyolar da çok güzel ilerlemişlerdi 5. Güne geldiler ama işte sonuç bu. Ne zaman nasip olacak bilemiyorum.
Senin de ilk sanırım?
ya dr.um nedense ilaclarina devam et dedi ya dis gebelikse ve bebek ilaclar sayesinde baska yerde gelisirse ne olacak. Kendi dr.um izinliydi onunla watsaptan konistuk ilaclarina devam et dedi. Baska dr.a gorundum bende degerimi gostermek icin oda ilaclarini kes dedi ama kendi dr.um devam et dedigi icin devam edecegim canimBenim sağlık bilgim yok sadece kendi okuduklarımdan biliyorum yanlışım olabilir
Dış gebelikte bebek rahim dışında bir yerde tutunuyor çoğu zaman tüpte ve değer daha yüksek oluyor geç farkedilirse doktorum iç kanamaya kadar gider dedi
Ama bebek sağlıklı oluyor yani bir yakinim bebeğin kalp atışını bile duymuş sonra tüpü ile birlikte almışlar bebeği ve ilaçla çoğu zaman düşmüyor kürtaj oluyorsun çok zor sonrasında korunma süreci de var diye biliyorum allah korusun
Ama kimyasalda değer çok yükselmiyor kese oluşmadan bebek düşüyor neden çünkü sağlıksız dünyaya gelse belki özürlü olacak doğal seçilimden dolayı düşüyor
Herşeyin hayırlısı canım insanin sevincinin kursağında kalması çok acı 1 2 günde bile insan ne hayaller kuruyor biliyorum
Sadece zamana bırak inşallah değerin artar artmazsa da vardır bir hayır de geç
Canım bebek kesede oluşuyor kese ancak b hcg 1000 olduğunda oluşuyor diye biliyorum yani senin şu durumda bunun için endişe etmene gerek yok henüz ortada bir kese yokbenim de ilk canim. Bende cok bisey bilmiyorum. Sadece guclu olmaliyiz bunu biliyorum yasin kacti??
ya dr.um nedense ilaclarina devam et dedi ya dis gebelikse ve bebek ilaclar sayesinde baska yerde gelisirse ne olacak. Kendi dr.um izinliydi onunla watsaptan konistuk ilaclarina devam et dedi. Baska dr.a gorundum bende degerimi gostermek icin oda ilaclarini kes dedi ama kendi dr.um devam et dedigi icin devam edecegim canim
benim adet gunum dunsu ama adet olmadim canim buna sence uzulmeli miyim sevinmeli miyim?acaba ilaclardan dolayi mi olmuyorCanım bebek kesede oluşuyor kese ancak b hcg 1000 olduğunda oluşuyor diye biliyorum yani senin şu durumda bunun için endişe etmene gerek yok henüz ortada bir kese yok
Kaldı ki diş gebelikte değer ya normal ya da normalden fazla yükselir
Canım bu değer düşmeden regl olamazsınbenim adet gunum dunsu ama adet olmadim canim buna sence uzulmeli miyim sevinmeli miyim?acaba ilaclardan dolayi mi olmuyor
Bakalim simdilik devam zaten ilaclara sonucu ne olacak merak icindeyim sen ne alemdesin ? Kacinci gunundesin test yaptin mi?Canım bu değer düşmeden regl olamazsın
Ben 30 u gördüm kanda aynı akşam oldum
Ilaclar rahim duvarını kalınlaştırır ve düşük- regli önler ilaçları bırakmadan olmazsin ya da çok geç olursun
Ama bırakma artışı gözlemle ne zaman düşerse bence o zaman bırakabilirsin
Yarın test günüm canım rabbim hayırlısıyla nasip eder insallahBakalim simdilik devam zaten ilaclara sonucu ne olacak merak icindeyim sen ne alemdesin ? Kacinci gunundesin test yaptin mi?
cok heyecanli jnsallah Allah kismet eder canimYarın test günüm canım rabbim hayırlısıyla nasip eder insallah