Beta hcg degeri

Beyazlale123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
130
31
48
32
Arkadaslar adetim geceli iki gun oldu bugun tahlil oldum acilde degerim 33 cikti uc ay once kimyasal gebelik gecirdim degerim cok mu dusuk yorum yapin lutfen korkuyorum

Önemli olan değerin düşük ya da yüksek olması değil,iki günde bir düzenli olarak artmasıdır.iki gün sonra tekrarlayın testi,yaklaşık iki katına çıktıysa sorun yok demektir.insallah bu gebeliginiz sağlıklı ilerler.hayirli uğurlu olsun.

Önemli olan değerin düşük ya da yüksek olması değil,iki günde bir düzenli olarak artmasıdır.iki gün sonra tekrarlayın testi,yaklaşık iki katına çıktıysa sorun yok demektir.insallah bu gebeliginiz sağlıklı ilerler.hayirli uğurlu olsun.
İnsallah canım psikolojimde bozuldu sanirim tekrar ayni seyleri yasiycam diye korkuyorum ama yarin tekrar bi test yapicam insallah yukselir

masallah İnşallah görürsünüz benimde son adet tarihim 26 haziran
19 temmuz sonucum 33
21 temmuz 74
23 temmuz 113,1 biran değerlerimiz aynı olunca bendeki değerler acaba cok mu düşük diye düşündüm
beklenen adet tarihim 22.07 ydi

masallah İnşallah görürsünüz benimde son adet tarihim 26 haziran
19 temmuz sonucum 33
21 temmuz 74
23 temmuz 113,1 biran değerlerimiz aynı olunca bendeki değerler acaba cok mu düşük diye düşündüm
beklenen adet tarihim 22.07 ydi
Doktorla gorustunmu canim ne diyor bende 33 le ogrendim

Evet canım keseyi gördük hersey cok guzel guzeln ucuna yerlesmis dedi doktor hayirli ugurlu olsun dedi bi gun sonra kanamayla beraber düşük yaptim.
Bende keseyi gördüm adetten beş gün önce 35le başlamıştı değerim.bana çok yakın geldin,kahverengi lekelenmem var kanama alanı vs bi sıkımtı yok dedi doktor bakalım şnşallah hayırlısı olsun ikimiz için de.progestan kullanıyorum

Back
X