- 24 Nisan 2018
- 130
- 31
- 48
- 32
- Konu Sahibi Beyazlale123
Arkadaslar adetim geceli iki gun oldu bugun tahlil oldum acilde degerim 33 cikti uc ay once kimyasal gebelik gecirdim degerim cok mu dusuk yorum yapin lutfen korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canım psikolojimde bozuldu sanirim tekrar ayni seyleri yasiycam diye korkuyorum ama yarin tekrar bi test yapicam insallah yukselirÖnemli olan değerin düşük ya da yüksek olması değil,iki günde bir düzenli olarak artmasıdır.iki gün sonra tekrarlayın testi,yaklaşık iki katına çıktıysa sorun yok demektir.insallah bu gebeliginiz sağlıklı ilerler.hayirli uğurlu olsun.
ne yaptınız sonuçlarınız yükseldimi ?İnsallah canım psikolojimde bozuldu sanirim tekrar ayni seyleri yasiycam diye korkuyorum ama yarin tekrar bi test yapicam insallah yukselir
Canım şuan 1236 ya yukseldi ama lekelenmem var kahverengi ara ara bakalim persembe kese icin cagirdi doktorne yaptınız sonuçlarınız yükseldimi ?
Doktorla gorustunmu canim ne diyor bende 33 le ogrendimmasallah İnşallah görürsünüz benimde son adet tarihim 26 haziran
19 temmuz sonucum 33
21 temmuz 74
23 temmuz 113,1 biran değerlerimiz aynı olunca bendeki değerler acaba cok mu düşük diye düşündüm
beklenen adet tarihim 22.07 ydi
1 haftaya belli olur 2 güne bir test yapıp değerlerini takip edeceğiz dedi keseyi görene kadar dediDoktorla gorustunmu canim ne diyor bende 33 le ogrendim
İnşallah canm bide damar patlıo nerden nasıl aldrcmı sasrdm 3 gündeAynen canim iki gunde bir iki katina cikmasi gerekiyor benim kollarimi gorsen mosmor insallh hayırli sonuclarla karsilasirsin canim
Guzel haberlerini bekliyorum yazarsin buraya :)İnşallah canm bide damar patlıo nerden nasıl aldrcmı sasrdm 3 günde
inşallah canm bakalım yarın yine vericem kan adetim geceli de 3 gün olmus olacakGuzel haberlerini bekliyorum yazarsin buraya :)
bide sizde kaç günde yükseldi 1236 ya adet gectikten kaç gün sonra sizde adet 2 gün gecince 33 cıkmıs bende adete 3-4 gün varken 33 cıktı değerlerini hatırlıyorsan yazar mısınGuzel haberlerini bekliyorum yazarsin buraya :)
Bugüntahlil verdim yine 514.20 ye yükselmişGuzel haberlerini bekliyorum yazarsin buraya :)
Canım ben düşük yaptim dünBugüntahlil verdim yine 514.20 ye yükselmiş
Canım ben düşük yaptim dün
Seninki yukselmis insallh devam eder canımBugüntahlil verdim yine 514.20 ye yükselmiş
Çok geçmiş oldun keseyi görmüş müydünüzCanım ben düşük yaptim dün
Evet canım keseyi gördük hersey cok guzel guzeln ucuna yerlesmis dedi doktor hayirli ugurlu olsun dedi bi gun sonra kanamayla beraber düşük yaptim.Çok geçmiş oldun keseyi görmüş müydünüz
Bende keseyi gördüm adetten beş gün önce 35le başlamıştı değerim.bana çok yakın geldin,kahverengi lekelenmem var kanama alanı vs bi sıkımtı yok dedi doktor bakalım şnşallah hayırlısı olsun ikimiz için de.progestan kullanıyorumEvet canım keseyi gördük hersey cok guzel guzeln ucuna yerlesmis dedi doktor hayirli ugurlu olsun dedi bi gun sonra kanamayla beraber düşük yaptim.
Cok üzüdüm çok geçmiş olsun sebep ne peki ? Neden öyle oldu kesede gözükmüş tutunmuş çok üzüldüm yaCanım ben düşük yaptim dün