Beta hcg degeri

Cok üzüdüm çok geçmiş olsun sebep ne peki ? Neden öyle oldu kesede gözükmüş tutunmuş çok üzüldüm ya
Sebebi henüz belli degil canim genetik testler yapilacak suan kanama devam ediyor bir sonraki adet donemimde gidip testleri yaptiricaz bakalim. Doktor ya pihtilasma yada kromozom bozuklugu vardir dedi. Rabbim caresiz dert vermesin bunlar çözülür

Bende keseyi gördüm adetten beş gün önce 35le başlamıştı değerim.bana çok yakın geldin,kahverengi lekelenmem var kanama alanı vs bi sıkımtı yok dedi doktor bakalım şnşallah hayırlısı olsun ikimiz için de.progestan kullanıyorum
Kahverengi lekem benimde vardi ozellikle disari ciktigimda yoruldugumda oluyordu bu yuzden yuzden rapor alip dinlendim surekli yattim progestan verdi bana da onuda kullandim. Herşey cok guzeldi birden kanamam basladi. İnsallah seninki tutunur canim

Kahverengi lekem benimde vardi ozellikle disari ciktigimda yoruldugumda oluyordu bu yuzden yuzden rapor alip dinlendim surekli yattim progestan verdi bana da onuda kullandim. Herşey cok guzeldi birden kanamam basladi. İnsallah seninki tutunur canim
İnşallah canım diğer gebeliğim deböyleydi düşmedi ama kalbi durdu 2 kez.clexane da kullanıyorum hayırlısı

Back
X