Beta hcg değeri

İlk kontrolümden iki gün önce ben baktırmıştım beta değerim 4000di doktor ultrasonda göremedi. Vajinal muyanede keseyi gördü sadece daha cok erken dedi. 3 hafta sonrasına randevu verdi. 15 ocakta Allah nasip ederse bebeği görüceZ. Sende göremezsen endişelenme erken olduğu için olabilir.

Evet canim bugün gittik ve göremedik 4 buçuk haftalik oldugumiolduğumu söyledi kese var ama bebek görünmüyor dedi 2 hafta sonra yine gel kalp atislarina bakalim dedi e daha bebegi görmedik kalp atisina mi gidicem ben şimdi neysrneyse hayırlısı olsun inşallah..

Herkese merhaba. Ben aranıza yeni katıldım bir konuda yardıma ihtiyacım var. 29 kasım adet tarihimde o gün evde kendim test yaptım negatif çıktı. 4 aralıkta da kan verdim beta hcg değerim 0.5 çıktı. Kontrol amaçlı doktora gittiğimde 12 aralıkta beta hcg değerim 50 çıktı doktor hamilesin ama daha yeni ultrasonda görülmez dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 14 aralıkta tekrar ölçüm yaptım 191.92 çıktı 17 aralıkta da yaptırdım 792 çıktı. Bu konuda biraz paranoyak davranıyorum sanırım 2 günde bir kan veriyorum.:ıslık:
Sizce şu an kaç haftalık hamileyim? Geç döllenme mi olmuştur? Ve değerlerdeki artışlar normal midir?
Canım konu kapanalı baya olmus ama kanda förünmedi yni öyle olabiliyormu. Bende adetimden üç gün önce cok hafif kanamam oldu 2 gün sürdü rsü bitti. Olmam gereken gün dündü aadet olmadım. Bugun kan verdim negatif. Ama bnm belirtilerim var mide mulantısı kasık agrısı ve bel agrısı

Canım konu kapanalı baya olmus ama kanda förünmedi yni öyle olabiliyormu. Bende adetimden üç gün önce cok hafif kanamam oldu 2 gün sürdü rsü bitti. Olmam gereken gün dündü aadet olmadım. Bugun kan verdim negatif. Ama bnm belirtilerim var mide mulantısı kasık agrısı ve bel agrısı

İnternetten okudugum kadarıyla beta değeri döllenmeden yaklasık 10 12 sonra yükselmeye başlıyormuş. Geç döllenme olduysa hemen yükselmemiş olabilir kaç çıktı değeriniz?

İnternetten okudugum kadarıyla beta değeri döllenmeden yaklasık 10 12 sonra yükselmeye başlıyormuş. Geç döllenme olduysa hemen yükselmemiş olabilir kaç çıktı değeriniz?
Canm bnmki 0,100 imkansız gbi bişey. Ama bn adetime 3 gün kala iki günlük az kanama gecirdim. Dün adet günümdü. Bugun kan berdim negatif

Canm bnmki 0,100 imkansız gbi bişey. Ama bn adetime 3 gün kala iki günlük az kanama gecirdim. Dün adet günümdü. Bugun kan berdim negatif

Benim adetimin gecikmesinden 4 gün sonra 0.5 çıktı. Ama herşey kader kısmet canım Allah hayırlısıyla gönlündekini verir İnşallah sana da

Back
X