- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
Canım benim Adet günüme daha 7 gün var ben dayanamadım dün kan testi yaptırdım yani 8 gün kala yaptırmış oldum 0.26 çıktı sence Adet günü ne olur bilmiyorum içimdeki ses hamileyim diyor ama kanda çıkmadıHerkese merhaba. Ben aranıza yeni katıldım bir konuda yardıma ihtiyacım var. 29 kasım adet tarihimde o gün evde kendim test yaptım negatif çıktı. 4 aralıkta da kan verdim beta hcg değerim 0.5 çıktı. Kontrol amaçlı doktora gittiğimde 12 aralıkta beta hcg değerim 50 çıktı doktor hamilesin ama daha yeni ultrasonda görülmez dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 14 aralıkta tekrar ölçüm yaptım 191.92 çıktı 17 aralıkta da yaptırdım 792 çıktı. Bu konuda biraz paranoyak davranıyorum sanırım 2 günde bir kan veriyorum.
Sizce şu an kaç haftalık hamileyim? Geç döllenme mi olmuştur? Ve değerlerdeki artışlar normal midir?
Canım benim Adet günüme daha 7 gün var ben dayanamadım dün kan testi yaptırdım yani 8 gün kala yaptırmış oldum 0.26 çıktı sence Adet günü ne olur bilmiyorum içimdeki ses hamileyim diyor ama kanda çıkmadı
Çok teşekkür ederim canım. Ben sekiz aylık bebeğini karnımda kaybettim 31 haftalıktı Her şeyi gelişimi çok iyidi Ama maalesef ki gebelik zehirlenmesi yaşadım Ve bebegimi kaybettim daha sonra yoğun bakımda yattım kalbim ve böbreğim yetmezliğe girmişti Çok şükür yeni düzeldim Bu ay ilaçları bıraktım ve korunmamaya başladım TamBeş ay geçti bu olayın üzerinden Bu ay artık bebek istiyorum inşallah Umarım kalbim hayırlı bir şekilde doğruyu söylüyordur bana.Canım benim adet tarihimden 13 gün sonra kan tahlilimde 50 çıktı. Bence biraz sabret en azından adetinin bi kaç gün geçmesini bekle. İnşallah sen de güzel haberler alırsın. Gelişmeleri bekliyorum.
Dediğim gibi dün kan tahlili yaptırdım. Ama sekiz gün vardı 0.26 çıktı. Kalbim hamileyim diyor ama görünüşte bir şey yok. Bakalım inşallah güzel haberler alırım da sana da haber veririmCanım benim adet tarihimden 13 gün sonra kan tahlilimde 50 çıktı. Bence biraz sabret en azından adetinin bi kaç gün geçmesini bekle. İnşallah sen de güzel haberler alırsın. Gelişmeleri bekliyorum.
Bu arada bir şey sormak istiyorum. Sen yazmışsın ya adet günü tahlil yaptım negatif çıkmıştı. Sen o ay adet oldun mu yoksa olmadın da mı gittin test yaptınCanım benim adet tarihimden 13 gün sonra kan tahlilimde 50 çıktı. Bence biraz sabret en azından adetinin bi kaç gün geçmesini bekle. İnşallah sen de güzel haberler alırsın. Gelişmeleri bekliyorum.
Yani o hasta olmuş muydun peki. Yoksa olmayıp da mı test yaptın tekrarTatlım ben 5 aylık evliyim. En başından beri bebek düşünüyordum ama bu kadar zor oldugunu düşünmemiştim. Hep çok stres yaptım hep kafamda birşeyler kurdum. Adetime günler kala iki günde bir test yaptım negatifi görüp hep ağladım. Bu ayda aynı şeyi yaşamıştım idrardan ve kandan baktım yoktu. O kadar üzülüyordum ki eşime sen bu akşam arkadaşlarınla gez dolaş diyordum ki evde beni ağlarken görmesin diye. Ama galiba bende bir sorun var deyip doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Allahım benim için en güzelini en hayırlısı yazmıştır diyerek şükretmeyi beklemeyi öğrenmek gerek çok zor ama en iyi hakkımızda hayırlısını istemek. Bu ayda da olmazsa bozma morali Allah birlik beraberlik ve sağlık versin gerisini eminim zamanla olucaktır.
Ben de bir seni üç aylık evliyim. Bunun sekiz ayı bebeğimi karnında taşımakla geçti zaten Daha sonra beş ay kalp ilacı kullanmak zorunda kaldım Bu ay yeni düşünüyorum bakalım inşallah nasip Bu arada sen kaç aylık hamilesinTatlım ben 5 aylık evliyim. En başından beri bebek düşünüyordum ama bu kadar zor oldugunu düşünmemiştim. Hep çok stres yaptım hep kafamda birşeyler kurdum. Adetime günler kala iki günde bir test yaptım negatifi görüp hep ağladım. Bu ayda aynı şeyi yaşamıştım idrardan ve kandan baktım yoktu. O kadar üzülüyordum ki eşime sen bu akşam arkadaşlarınla gez dolaş diyordum ki evde beni ağlarken görmesin diye. Ama galiba bende bir sorun var deyip doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Allahım benim için en güzelini en hayırlısı yazmıştır diyerek şükretmeyi beklemeyi öğrenmek gerek çok zor ama en iyi hakkımızda hayırlısını istemek. Bu ayda da olmazsa bozma morali Allah birlik beraberlik ve sağlık versin gerisini eminim zamanla olucaktır.
Ben de bir seni üç aylık evliyim. Bunun sekiz ayı bebeğimi karnında taşımakla geçti zaten Daha sonra beş ay kalp ilacı kullanmak zorunda kaldım Bu ay yeni düşünüyorum bakalım inşallah nasip Bu arada sen kaç aylık hamilesin
Âmin inşallah canım İnşallah haftaya sana hayırlı haberler veririmAdetimin üzerinden 13 gün geçmişti hiç kanamam olmadı. 2 testimde negatif çıktı. Belki bir sorun vardır o yüzden hamile kalamıyorum diye doktora gittim hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalık hamileyim. Geç döllenme olmuş o yüzden adetimin geçmesine rağmen testlerde görünmemiş. Allah isteyen herkese nasip eder inşAllah
Merhaba arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum adetime 7 gün var kasığımda ağrı vardı acile gittim kanda beta hcg testi yapıldı sonuç 1,20 çıktı adetime daha 7 gün bar yükselir mi hamile olma ihtimalim var mı bileğisin olan yardımcı olursa çok sevinirim çünkü 7 yıılık vajinismıs hastayım bunu yenili 4 ay oldu ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum rasbim nasip edermiş inşallah
Kizlar banada bi cvp verin lütfen. Adetim 4 gün gecti doktora gittim kan tahlilim 724 cikti. Doktor gebelik var dedi folik asit verdi 7 yada 10 gün sonra gelin keseye bakalim dedi. Ama benim kafama takilan şu hani iki güne bir değerleri takip etmek icin tahlil yapıyorlar ya bana neden yapmadi acaba öyle dedi yolladi. Kusura bakmayin ilk hamileligim bilmiyorum pek :)
Merhaba canım.
Sen kac cıktıgını biliyorsun beta hcg degerinin, cok merak ediyorsan randevu olusturup gidebilirsin kan vermeye.. Bana da ilk doktor 1 hafta sonra gel demişti, ben dayanamadım randevu alıp gıtmsıtım. :))
Zaten günüm doldu yarin randevu günüm gidiyorum ama ya aksi bişey cikar diye korkuyorum iste :))
Yerinde olsam guzel seyler dusunurum. :)
Kizlar banada bi cvp verin lütfen. Adetim 4 gün gecti doktora gittim kan tahlilim 724 cikti. Doktor gebelik var dedi folik asit verdi 7 yada 10 gün sonra gelin keseye bakalim dedi. Ama benim kafama takilan şu hani iki güne bir değerleri takip etmek icin tahlil yapıyorlar ya bana neden yapmadi acaba öyle dedi yolladi. Kusura bakmayin ilk hamileligim bilmiyorum pek :)
Benim doktorum kan tahlili bile yapmadı. Takibi ultrasondaki görünüme ve ölçümlere göre yapıcaklar sanırım bende bir sefer gittim kontrole. Kan tahlili istedi ama beta hcg değeri yoktu listede.
Aslında tam kan vermeden önce soyledigimde bi gec ultrasondan bi bakalim dedi bakti aslinda surda sanki var gibi ama emin değilim daha cok yeni dedi sonra tahlil cikti iste 724 gebelik var dedi 1 hafta sonra yine gel keseye bakalim dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?