Beta hcg değeri

Tiriyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
51
30
3
Herkese merhaba. Ben aranıza yeni katıldım bir konuda yardıma ihtiyacım var. 29 kasım adet tarihimde o gün evde kendim test yaptım negatif çıktı. 4 aralıkta da kan verdim beta hcg değerim 0.5 çıktı. Kontrol amaçlı doktora gittiğimde 12 aralıkta beta hcg değerim 50 çıktı doktor hamilesin ama daha yeni ultrasonda görülmez dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 14 aralıkta tekrar ölçüm yaptım 191.92 çıktı 17 aralıkta da yaptırdım 792 çıktı. Bu konuda biraz paranoyak davranıyorum sanırım 2 günde bir kan veriyorum.
Sizce şu an kaç haftalık hamileyim? Geç döllenme mi olmuştur? Ve değerlerdeki artışlar normal midir?

Ilk cocugumda 6haftalikdi 628cikmisdi beta hcg smdikinde ilk adetim 10gungecti yptirdim negatf dediler 20 gun gecince yptirdim betahcg 120.471 cikti 10hftalik olmus smdi 15 haftaligiz yeni sigortm oldu cuma dr ilk defa gtcem devlete nasip bakalim saglikli olsunlar insallah

Merhabalar.

Benim de ilk gittigim de 3508 U/L HCG degerim cikmisti. Muhtemelen 4 haftalik hamilesin demisti doktor, fakat kese gozukmemisti o zaman.. Ikinci gun sonra tekrardan gittigim de 5735 U/L HCG deger testim cikti. Keseyi nokta seklinde gordu. 3. Ultrason gunum de.. Artik kese bayagi bayagi buyumustu..

Az önce doktordan geldim. Devlet hastanesine gittim normalde bi özel hastaneye gidicektim 28 aralıkta. Doktor çok ilgisizdi gerçekten moralimi çok bozdu. Hiçbirşey gözükmüyor kan ver duruma göre vajinal bakarız dedi. İster istemez moralim bozuldu kan verdim ama vajinal baktırmayı düşünmüyorum. Biraz abartıyorum belki bilemiyorum ama siz daha tecrübelisiniz bana yardımcı olur musunuz?

Canım moralini bozma özele git. Hafta içi müsait değilsen bile özel hastane de haftasonu da kadın doğum doktorları var. Artışların güzel zaten tekrar tekrar kan testi yapmaya ne gerek var ki insanı streste bırakıyor sadece. Ben sadece 1 kere yaptırdım. Belli ki geç döllenme olmuş o yüzden adet gününde hcg değeri hamile gözükmüyor. Hiç bişey gözükmemelsi normal çünkü geç döllenme olmuş normal döllenme de bile genelde 5. Hafta da görünüyor kese. Doktor meselesi önemli moralini bozan doktordan uzak dur canım. Çok da takılma doktoruna mümkünse araştır iyi bi doktor bul ona git. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım

Ozel bir sebebi var mi vajinal baktirmamanizin?

Benim icin farketmiyor.. Hangisinden iyi gozukucekse bakabilirler.. Saglik sonucta..

Ama dedigim gibi kese 5735 HGC degerindeyken cok minnak bir nokta olarak gordu keseyi.

31650 U/L HCG degerine ulastiktan sonra biraz biraz buyuneye basladigini hissettik..

Daha kalp atislarini duymaya firsatimiz olmadi, haftaya sali gunune verdiler randevu.

Vajinal baktırmamam tamamiyle özel sebeplerden dolayı. İleride Allah göstermesin büyük sorun olur vajinal kontrol de yaptırır ama şimdilik yeni evliyim ve tahmini olarak gebeliğimde çok yeni o yüzden istemedim. Biraz çekindim o konuda.

Allah razı olsun Sayenizde içim rahatladı. kan tahlili sonucumu bekliyorum bakalım ne dicek

Umarim hamilesindir canim benim. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Bana gorede devlet guzel ilgilenemeyebiliyor ama semiha sakir hastanesinde hurkan beye giderdim oglumdaken ozaman o dr herseyi ayrintili anlatiyor ilgileniyordu smdi bagcilara gitcem daha once dusuk yptgmdada gtmsdm orasi zeytunburnu semiha sakirdeki gibiilgili deguldi bnce sabret bkle gec dollenmedr bnmde knda gec cikti ikinci yptrdgmda cok yksek ckti yarn dr gtcem ilkdefa sigortm durumm yoktu gidememsdm dua edin kizlar hayrlu haberler alalim bn bugunyasin okuyucm hepimizeel musavvir el mubdi cekelim allahm hepmizi cock istiyenleri sevndrsn

Vajinal baktrmabide iliskiden uzakdr bnmiki bucuk aylk cknca saglj ocagu dort ayi 13hftaya kdr girmeyn dedi

Decavit vitamin verdi biraydr iciyorum bktm cocgn gelusmnde cok iyimis faydali saglk ocagi ucrrtsz veriyor

Az önce kan tahlili sonucumu aldım beta hcg 3556 çıkmış. Sanırım bu çok güzel bi sonuç

Ohhhh bak harika bir haber bu. Tebrik ederim. Benim de ilk tahlil yaptırdıgım da bu sekilde cıkmıstı. Hadi hayırlısı, cok cok sevindim canim benim adına. Allah tamamına erdirsin insallah. Kucagına saglıcakla almanı diliyorım bebisini.

Kat ettigin yolu sabırsızlıkla bekliyorum.

Hayırlı olsun canım çok güzel çıkmış sonucun
Vajinal baktrmabide iliskiden uzakdr bnmiki bucuk aylk cknca saglj ocagu dort ayi 13hftaya kdr girmeyn dedi
Ah benim ki 7 haftalık.. İliskiye bir sey demedi.. Folic asit verdi.

Az önce çıktım doktordan ultrasonla göremedi vajinal kontrolde gördü keseyi çok şükür. 5 haftalıkmış
Allah olmayanlara da nasip etsin inşAllah. Hepinizden Allah razı olsun

Drdan geldum kalb atislarini duydum tm 15 hftlk olmuş maşallah subhnallah ama pazartesi aclk tokluk bktrcm gebelik sekerm ckti diyete devm ediyorum perşembe birdaha gtcem

Drdan geldum kalb atislarini duydum tm 15 hftlk olmuş maşallah subhnallah ama pazartesi aclk tokluk bktrcm gebelik sekerm ckti diyete devm ediyorum perşembe birdaha gtcem
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah bizde sağlıkla geliriz o günlere

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah bizde sağlıkla geliriz o günlere
Amin insallah cnm valla devlette tek dr bgcilarda dokuz bckda cktm evden 11deydi sirayla ogleni buldu ckmam cockla gttm cok zor cockla valla en guzeli tek gdp gelmk bide cinsiyetini bilsem ikiliyi kacrdm uclu test ypilck iki hfta snra

Az önce çıktım doktordan ultrasonla göremedi vajinal kontrolde gördü keseyi çok şükür. 5 haftalıkmış
Allah olmayanlara da nasip etsin inşAllah. Hepinizden Allah razı olsun

Harika bir gercekten duyduguma cok sevindim. :-*

Şimdi kalp atıslarını duymak ıcın gun sayıyoruz. Bana da salı gunune verdiler randevu.

Allah cani gonulden isteyen herkese nasip etsin.<3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…