- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi demetdiyebiri
-
Sonuç ne oldu şu an bende aynı değerlerdeyim deMerhaba herkese ben dün beta hcg baktırdım 119 çıktı yarın bidaha baktırcam ama tedirginim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim orda 35.98 çıkmıştı iki gün sonra 35e düştü sonrası regl oldum yine öle olur diye korkuyorum.
Fena halde kasık ağrım var ama tutunmaya mı çalışıyor yardımcı olur musunuz?
275 oldu iki kat arttı canım senin noldu?Sonuç ne oldu şu an bende aynı değerlerdeyim de
İki gün sonra %66 arttı değerim inş hep böle devam eder ama kasık ağrılarım hala çok var normal öi?kımyasalda deger cok yuksek cıkmıyor genelde ıstısna durumlar harıc o yuzden buyuk bı ıhtımalle normal gebelıktır
Kasik ağrısına eslik Eden kanama anormal akinti idrarda yanma gibi bi durum yoksa normaldirİki gün sonra %66 arttı değerim inş hep böle devam eder ama kasık ağrılarım hala çok var normal öi?
Merhaba benim de değerim 173 cıktı bu değerden sonra artar demi inşallah aksilik olmaz korkuyorum
Evet çok şükür 2.gün 355 olmuş yükselerek devam ediyorCanım baktınmı değere yükseldi mi?
275 oldu iki kat arttı canım senin noldu?
Canım ne zaman 90 cıktı degerınEvet çok şükür 2.gün 355 olmuş yükselerek devam ediyor
90-173-355.. ancak şuan biraz lekelenme var doktor endişe etme dedi ama korkuyorum açıkçası çok açık kahve