Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 2 katı artmaz 1,5 artar genelde aklına kötüyü getirmeBeta hcg değerim düzenli olarak %80 artıyor ama %100 değil sağlıksız gebelik öi acaba bu durum
Bu kadar da takılmayın %100 artacak diye birşey yok artması önemliBeta hcg değerim düzenli olarak %80 artıyor ama %100 değil sağlıksız gebelik öi acaba bu durum
Beta hcg değerim düzenli olarak %80 artıyor ama %100 değil sağlıksız gebelik öi acaba bu durum
Tam 2 katı artmaz 1,5 artar genelde aklına kötüyü geti
Adet günümde 51 çıktı 2 gün sonra 88 4 gün sonra 230 çıktı sizce normal mi ?Bu kadar da takılmayın %100 artacak diye birşey yok artması önemli
Tabiki de normal düzenli artıyor ya ona bak sen değerin kaç olduğu önemli değil artması önemliAdet günümde 51 çıktı 2 gün sonra 88 4 gün sonra 230 çıktı sizce normal mi ?
Tabiki de normal düzenli artıyor ya ona bak sen değerin kaç olduğu önemli değil artması önemli
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten. Perşembe doktora gideceğim inşallah güzel haberler alırımTabiki de normal düzenli artıyor ya ona bak sen değerin kaç olduğu önemli değil artması önemli
Benim de kızım da 2 kere bakıldı tam 2 kat şeklinde atmamış %70 artmış doktor gayet normal deyip 10 gün sonra mauyneye çağırdı. Hesaplama yapamadım ama sizinde 2 günde %60 üzeri ise artış normaldirBeta hcg değerim düzenli olarak %80 artıyor ama %100 değil sağlıksız gebelik öi acaba bu durum
Inşallah kendine sıkıntı yapma stres yapma güzel düşün.Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten. Perşembe doktora gideceğim inşallah güzel haberler alırım![]()
Ya çok sevindim gerçekten perşembe gideceğim doktora inşallah güzel şeyler söyler inşallahBenim de kızım da 2 kere bakıldı tam 2 kat şeklinde atmamış %70 artmış doktor gayet normal deyip 10 gün sonra mauyneye çağırdı. Hesaplama yapamadım ama sizinde 2 günde %60 üzeri ise artış normaldir
İnşallah teşekkür ederim içimi rahatlattınız 2 yıldır bekliyorumInşallah kendine sıkıntı yapma stres yapma güzel düşün.
Sağlıkla kucağına al inşallahİnşallah teşekkür ederim içimi rahatlattınız 2 yıldır bekliyorum![]()
Bugün kahverengi kanamam oldu. Yarın doktora gideceğim ama muhteşem sağlıksız gebelik oluştuBenim de kızım da 2 kere bakıldı tam 2 kat şeklinde atmamış %70 artmış doktor gayet normal deyip 10 gün sonra mauyneye çağırdı. Hesaplama yapamadım ama sizinde 2 günde %60 üzeri ise artış normaldir
Merhaba beta artışlarım benim de sizin gibi yani %60-75 aralığında, lekelenmelerim de var aynı şekilde. Durumunuz ne oldu merak ettimBugün kahverengi kanamam oldu. Yarın doktora gideceğim ama muhteşem sağlıksız gebelik oluştu
Merhaba Sağlıksız gebelik oluştu benim. 8 günde gün de 51 den 230 a çıktı. 9. Gün düşmeye başladı değerim kanamayla. 2 hafta kanamam sürdü şimdi sonra ki adetimi bekliyorum. İnşallah sizin sağlıklı bir gebeliktir. Mutlaka doktorunuza danışınMerhaba beta artışlarım benim de sizin gibi yani %60-75 aralığında, lekelenmelerim de var aynı şekilde. Durumunuz ne oldu merak ettim
Çok Geçmiş olsun. Benim de bir kürtajım var kalp durmasından dolayı. Bugün kesemi ve yolk kesesini gördük inşallah iyi gider herşey.Merhaba Sağlıksız gebelik oluştu benim. 8 günde gün de 51 den 230 a çıktı. 9. Gün düşmeye başladı değerim kanamayla. 2 hafta kanamam sürdü şimdi sonra ki adetimi bekliyorum. İnşallah sizin sağlıklı bir gebeliktir. Mutlaka doktorunuza danışın
Çok sevindim gerçekten inşallah yolunda gider ve sağlıkla kucağınıza alırsınızÇok Geçmiş olsun. Benim de bir kürtajım var kalp durmasından dolayı. Bugün kesemi ve yolk kesesini gördük inşallah iyi gider herşey.![]()