- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Maviiportakal
-
Çok teşekkürlerDeğerim güzel canım gözün Aydın ❤
2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor ama tekrar yaptır kan testi dediler mi
Aynen suan gitsen de görünmez bişey canım değerin 2000 üstü olunca görünürÇok teşekkürlerevet sağlık ocağında verdim kanı. Çarşamba tekrar gel kan ver dedi düzenli artışı görelim haftaya da kadın doğuma gidersin zaten şimdi gitsen de bir şey göremez dedi.
Merhabalar bugün bir daha kan verdim sonuç 610 çıktı. Doktor artışın güzel ama 1000 falan olması gerekiyodu dedi alt karnımda ağra ara ağrı olduğunu söylemiştim sen yine de kendini yorma kanaman olursa acile git falan dedi moralim bozuldu önlem için mi söylüyo bir şey mi bekliyo anlamadımAynen suan gitsen de görünmez bişey canım değerin 2000 üstü olunca görünür
Önlem için söylemiştir stres yapma bence canımMerhabalar bugün bir daha kan verdim sonuç 610 çıktı. Doktor artışın güzel ama 1000 falan olması gerekiyodu dedi alt karnımda ağra ara ağrı olduğunu söylemiştim sen yine de kendini yorma kanaman olursa acile git falan dedi moralim bozuldu önlem için mi söylüyo bir şey mi bekliyo anlamadım
Ilk haftalar oldugu icin soylenir öyle seyler Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinMerhabalar bugün bir daha kan verdim sonuç 610 çıktı. Doktor artışın güzel ama 1000 falan olması gerekiyodu dedi alt karnımda ağra ara ağrı olduğunu söylemiştim sen yine de kendini yorma kanaman olursa acile git falan dedi moralim bozuldu önlem için mi söylüyo bir şey mi bekliyo anlamadım
Amin çok teşekkür ederim dün ki değer 1700 çıktı çok şükür arttıIlk haftalar oldugu icin soylenir öyle seyler Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Dün bir daha kan verdim 1700 çıktı rahatladım biraz dahaÖnlem için söylemiştir stres yapma bence canım
Degerin guzel takip et 2 gunde bir kan verKızlar merhabalar bugün kan testi verdim. Beta hcg 224 çıktı. Normal mi sizce. Doktor bi güzel dedi bi yüksek dedi bi küçük ondan dedi ne dedğini anlamadım çok sıra vardı detaylı soramadım da. Çarşamba bir daha test ver dedi. Son adet 15 temmuz.
Çarşamba 610Degerin guzel takip et 2 gunde bir kan ver
Görürsün canmÇarşamba 610
Cuma da 1700 çıktı çarşambaya kadın doğuma randevu aldım inşallah keseyi de görürüz
Bugün keseyi gördünüz müÇarşamba 610
Cuma da 1700 çıktı çarşambaya kadın doğuma randevu aldım inşallah keseyi de görürüz
Evet keseyi gördük bebeği göremedi ama. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi :)Bugün keseyi gördünüz mü
Hayır önlem için tabi ki ağrı olması çok normal daha çok yeni kendini boşuna strese sokmaya gerek yok içini ferah tutMerhabalar bugün bir daha kan verdim sonuç 610 çıktı. Doktor artışın güzel ama 1000 falan olması gerekiyodu dedi alt karnımda ağra ara ağrı olduğunu söylemiştim sen yine de kendini yorma kanaman olursa acile git falan dedi moralim bozuldu önlem için mi söylüyo bir şey mi bekliyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?