Benim de böyleydi pozitif bu testKızlar selamm dünde silik çizgi adı altında konu açmıştım fotoğraf ekleyerek bugün dayanamayıp özel bi klinikte kan testi yaptırdım hcg 17,7 çıktı doktor çıktığı için görüşemedim sadece sonucumu aldım ordaki arkadaşlar pozitif dedi ama netten araştırdığımda okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı yine kaset testimi de tekrardan yüklüyorum bakabilir misiniz çizginin bu şekilde çıkması ve değerin 17,7 olması sonuç ne seviniyim mi yoksa kendimi kaptırmayıp bekliyim mi bilemedim
Peki değerin 17,7 olması normal miBenim de böyleydi pozitif bu test
PozitifKızlar selamm dünde silik çizgi adı altında konu açmıştım fotoğraf ekleyerek bugün dayanamayıp özel bi klinikte kan testi yaptırdım hcg 17,7 çıktı doktor çıktığı için görüşemedim sadece sonucumu aldım ordaki arkadaşlar pozitif dedi ama netten araştırdığımda okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı yine kaset testimi de tekrardan yüklüyorum bakabilir misiniz çizginin bu şekilde çıkması ve değerin 17,7 olması sonuç ne seviniyim mi yoksa kendimi kaptırmayıp bekliyim mi bilemedim
Bebek çok küçük. Daha 3. Haftanın başları bile olabilir. 2 gun sonra tekrar kan verin 2 katına çıkar. Arkadaşımın 20ydi şimdi bebeği doğduPeki değerin 17,7 olması normal mi
Sonuca göre hamilesin, Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirsin inşallahKızlar selamm dünde silik çizgi adı altında konu açmıştım fotoğraf ekleyerek bugün dayanamayıp özel bi klinikte kan testi yaptırdım hcg 17,7 çıktı doktor çıktığı için görüşemedim sadece sonucumu aldım ordaki arkadaşlar pozitif dedi ama netten araştırdığımda okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı yine kaset testimi de tekrardan yüklüyorum bakabilir misiniz çizginin bu şekilde çıkması ve değerin 17,7 olması sonuç ne seviniyim mi yoksa kendimi kaptırmayıp bekliyim mi bilemedim
Gecikmeniz oldu mu yoksa erken mi anladınız.Peki değerin 17,7 olması normal mi
Adetim normalde de düzensizdir gecikmeyi pek ciddiye almadım ama gribal enfeksiyondan dolayı antibiyotik kullanmam gerekince yinede tedbir olsun diye yapıpta öğrendimGecikmeniz oldu mu yoksa erken mi anladınız.
Yani önemli olan iki günde iki kat artması iki gün sonra tekrar aynı yerde kan verin daha net olur
İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsunBebek çok küçük. Daha 3. Haftanın başları bile olabilir. 2 gun sonra tekrar kan verin 2 katına çıkar. Arkadaşımın 20ydi şimdi bebeği doğdu
İnşallah Allah razı olsunSonuca göre hamilesin, Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirsin inşallah
2 günde 1 kan testi verip %60lık artışı takip etmeniz gerekiyor.
Maalesef artış yerine düşmüş tekrarladık 15,16 doktor gebelik olmadığını söylediBebek çok küçük. Daha 3. Haftanın başları bile olabilir. 2 gun sonra tekrar kan verin 2 katına çıkar. Arkadaşımın 20ydi şimdi bebeği doğdu
Kan testini tekrarladık 15,16 düşmüş ve doktor gebelik olmadığını söylediGecikmeniz oldu mu yoksa erken mi anladınız.
Yani önemli olan iki günde iki kat artması iki gün sonra tekrar aynı yerde kan verin daha net olur
Artmak yerine düşmüş bugün tekrarladık testi 15,16 olmuş gebelik yokmuşSonuca göre hamilesin, Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirsin inşallah
2 günde 1 kan testi verip %60lık artışı takip etmeniz gerekiyor.
Artış göstermek yerine değer düşmüş bugün yapılan testte 15,16 çıktı ve doktor gebelik olmadığını söylediPozitif
Üzme kendini, inşallah önümüzdeki ay olurArtmak yerine düşmüş bugün tekrarladık testi 15,16 olmuş gebelik yokmuş
Değer düşmüş 15,16 olmuş ve doktor gebelik yok dediBenim de böyleydi pozitif bu test
Hayırlısı Allah tan Allah razı olsunÜzme kendini, inşallah önümüzdeki ay olur
Üzüldüm canım allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahKan testini tekrarladık 15,16 düşmüş ve doktor gebelik olmadığını söyledi
Üzülme hakkında hayırlısı kimyasalmis demekArtış göstermek yerine değer düşmüş bugün yapılan testte 15,16 çıktı ve doktor gebelik olmadığını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?