- 17 Kasım 2022
- 94
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi Sultan2805
-
Çok güzel yükselmiş maşallah2 gün önce hastaneye gittim betam 24 ckti 2 gün sonra gittiğim de 56 olmuştu sizce yükselis nasıl kadın doğum randevum haftaya
Dış gebelik felan değildri insallhÇok güzel yükselmiş maşallah
Normalde adetime daha 4 gün var ben kendim erken farkettimHamileliğin çok erken bi dönemindesiniz belli ki ama yükseliş iyi görünüyor adetiniz gecikmiş miydi
Normalde adetime daha 4 gün var ben kendim erken farkettim
Bilmiyorum valla zaten daha adetim gecikmedi ben kendim anladimBana az yükselmiş gibi geldi canım hayırlısı olsun
Aynen baş dönem felan cok oldu bende doktora gittim böyle çıktı idrar testinde çift cizgiEvet işte o yüzden beta hcg düşük. Siz aslında şuan değil herkes gibi adetiniz geciktikten sonra farketmiş olsaydınız sizi tatmin edecek bir yüksekliğe ulaşmış olacaktı zaten :)
hangi belirtilerden dolayi anladiniz acabaBilmiyorum valla zaten daha adetim gecikmedi ben kendim anladim
Ayağa kalkamiyordum sürekli tansiyonum düşüyordu bende bir test yapayım dedim test silik çizgi ckti gittim kan verdim 24 ckti 2 gün tekrar verdim 56 olmuştu kadın doğumdan randevu aldım ama haftayahangi belirtilerden dolayi anladiniz acaba
Adet günü kan testi tekrarla hayırlısı olsunBilmiyorum valla zaten daha adetim gecikmedi ben kendim anladim
İnsallh ya kaç aydır çok istiyordum bir türlü olmuyordu insallh bu ay vardirAdet günü kan testi tekrarla hayırlısı olsun
Betam 1000 geçmiş dün kan verdimBana az yükselmiş gibi geldi canım hayırlısı olsun
Çok sevindim 1500-3000 kese gözükürBetam 1000 geçmiş dün kan verdim
Evet canımÇok sevindim 1500-3000 kese gözükür
Evet canım
Bakalım haftaya tekrar gidecemEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?