Geç döllenme olmuş olabilir. 2 gün sonra kan testi verip sonuca göre kimyasal veya düşük diyebiliriz.Merhaba hanımlar dün beta hcg testi verdim sonucum bugün 6.60 çıktı adetime 2 gün var 1 yıldır bugünü bekliyorum şimdi de kimyasal olur diye korkmaya başladım çok düşük değer çıkmış sizce de öyle değil mi
Adetiniz geciktiginde kan testini tekrarlayın inşallah sağlıklı ilerlerMerhaba hanımlar dün beta hcg testi verdim sonucum bugün 6.60 çıktı adetime 2 gün var 1 yıldır bugünü bekliyorum şimdi de kimyasal olur diye korkmaya başladım çok düşük değer çıkmış sizce de öyle değil mi
İnşallah canım teşekkür ederimGeç döllenme olmuş olabilir. 2 gün sonra kan testi verip sonuca göre kimyasal veya düşük diyebiliriz.
Kalbine, aklına şimdi acaba şu mu yoksa bu mu gibi sorularla doldurma. İnşallah çok güzel artacak
İnşallah canım teşekkür ederimAdetiniz geciktiginde kan testini tekrarlayın inşallah sağlıklı ilerler
Peki sizin değer kaçtı ve ne zaman öğrenmiştiniz.geç döllenme olmustur canım benim de öyle oldu , hemen aklına kötü şeyler getirme iki ğün sonra tekrar kan ver
Arkadaşımin adetine 4 gün varken 8 çıkmıştı ve su an sağlıklı hamileliğiMerhaba hanımlar dün beta hcg testi verdim sonucum bugün 6.60 çıktı adetime 2 gün var 1 yıldır bugünü bekliyorum şimdi de kimyasal olur diye korkmaya başladım çok düşük değer çıkmış sizce de öyle değil mi
İnşallah canım benimde sağlıklı bir şekilde ilerler 1 yıldır bu günü bekledim hep rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahArkadaşımin adetine 4 gün varken 8 çıkmıştı ve su an sağlıklı hamileliği
Amin kendini strese sokma Ayetel Kürsi oku bol bolİnşallah canım benimde sağlıklı bir şekilde ilerler 1 yıldır bu günü bekledim hep rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
ben yumurtlamadan 10 ğün sonra baktım,kanda da ,idrar da da negatifti, adet geçtikten 1 hafta sonra baktırmıştım biraz yüksek çıkmıstı ama sizin daha adete var ,o yüzden normal bu şekilde çıkmasıPeki sizin değer kaçtı ve ne zaman öğrenmiştiniz.
Gayet güzel 2 katından da fazlaBen adete 3 gün kala pazartesi kan verdim 6.60 çıkmıştı bugün adet günüm olmadım sabah kan verdim yine 49.60 a yükselmiş sizce artış 3 güne göre nasıl
Teşekkür ederimGayet güzel 2 katından da fazla
Merhaba. 14.02 de 33,7 ile öğrendim bende. Adetim 19.01 de oldu. Yerleşme kanaması gördüğüm için gecikmeyi beklemeden kan verdim. Gecikmeden 2 gün evvel 33 çıktı değer. 16.02 de Hcg değerim 87 çıktı. Yani 2 günde 54 artmış . 13 aydır bu günleri bekliyorum değer düşük olunca kafam karıştı biraz. Sizce değerler nasıl?Gayet güzel 2 katından da fazla
Hayır sorun yoktur kan artışınızı takip edin iki günde birAdete 3 gün kala kan testi 42 çıktı goguslerimdeki dolgunluk geçti bı sorun mu vardır sizce
İns çok korkuyorum bir sorun olur diye doktor haftaya gel dediHayır sorun yoktur kan artışınızı takip edin iki günde bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?