53Herkese merhaba.
Adetime 1 gün kala kanda beta hcg 53 çıktı. 8 gün sonra tekrar yaptırdığımda 365 e yükselmişti. Fakat az bir yükseliş mi bu? Boş gebelik midir? Çok korkuyorum lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Sağlıklı gebelik denebilmesi için en az %66 artış gerekiyor. %66 oranına göre hesaplama yaptığımda çok az bir fark oluyor. Yine de sağlıklı gebelik denemez ama inşallah sağlıklıdır. Haber alınca lütfen buraya da yazın.Herkese merhaba.
Adetime 1 gün kala kanda beta hcg 53 çıktı. 8 gün sonra tekrar yaptırdığımda 365 e yükselmişti. Fakat az bir yükseliş mi bu? Boş gebelik midir? Çok korkuyorum lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Merhabalar dün tekrar gittim 12 mayısta 365 olan değerim 15 mayısta 700 olmuştu. Kadın doğum doktoru da gördü artışlarda çok büyük problem olmadığını söyledi pazartesi ultrasona çağırdıSağlıklı gebelik denebilmesi için en az %66 artış gerekiyor. %66 oranına göre hesaplama yaptığımda çok az bir fark oluyor. Yine de sağlıklı gebelik denemez ama inşallah sağlıklıdır. Haber alınca lütfen buraya da yazın.
ilk bir hafta bazen değer 2 ye katlayamayabiliyor ki sonradan sizinki çok güzel artmış içiniz ferah olsunMerhabalar dün tekrar gittim 12 mayısta 365 olan değerim 15 mayısta 700 olmuştu. Kadın doğum doktoru da gördü artışlarda çok büyük problem olmadığını söyledi pazartesi ultrasona çağırdı
Oh ne güzel. Sağlıkla sıhhatle büyüsün gelişsin bebiş♥Merhabalar dün tekrar gittim 12 mayısta 365 olan değerim 15 mayısta 700 olmuştu. Kadın doğum doktoru da gördü artışlarda çok büyük problem olmadığını söyledi pazartesi ultrasona çağırdı
Merhaba çok sevindim adınıza kaç gün arayla test verilmesi gerektiğini doktorunuz söylemiş miydimMerhabalar dün tekrar gittim 12 mayısta 365 olan değerim 15 mayısta 700 olmuştu. Kadın doğum doktoru da gördü artışlarda çok büyük problem olmadığını söyledi pazartesi ultrasona çağırdı
Acildeki yaptırdığım doktorlar 2 günde 1 yaptı testi. Kdın doğum doktoru ise daha yaptırmanıza gerek yok direkt pazartesi ultrasona gelin şuan değerinizin artışı iyi dediMerhaba çok sevindim adınıza kaç gün arayla test verilmesi gerektiğini doktorunuz söylemiş miydim
Regl gününüz geçmiş miydi Regl gününden sonra mı baktırdınız beta hcgnizeAcildeki yaptırdığım doktorlar 2 günde 1 yaptı testi. Kdın doğum doktoru ise daha yaptırmanıza gerek yok direkt pazartesi ultrasona gelin şuan değerinizin artışı iyi dedi
Regl gününüz geçmiş miydi Regl gününden sonra mı baktırdınız
aRegl gününüz geçmiş miydi Regl gününden sonra mı baktırdınız beta hcgnize
adRegl gününüz geçmiş miydi Regl gününden sonra mı baktırdınız beta hcgnize
Merhaba hanımlar ben üç tane gebelik testi yaptım hepside silik çıkıyor kan testi verdim 79,4 çıktı yarın bir daha vericem dış gebelik mi kimyasal gebelik anlamdım silik çizginin koyulasmasi gerekmiyor mu çok endişeliyim lütfen yazinnnSağlıklı gebelik denebilmesi için en az %66 artış gerekiyor. %66 oranına göre hesaplama yaptığımda çok az bir fark oluyor. Yine de sağlıklı gebelik denemez ama inşallah sağlıklıdır. Haber alınca lütfen buraya da yazın.
Şuan elinizde tek bir beta sonucu var buna göre kimyasal ya da dış gebelik demek imkansız. 2. kan testi sonucunuzu da yazın hesap yapalım değer normal artmışsa bir daha ölçtürmenize gerek yok 1-2 hafta sonra ultrason için gidersiniz.Merhaba hanımlar ben üç tane gebelik testi yaptım hepside silik çıkıyor kan testi verdim 79,4 çıktı yarın bir daha vericem dış gebelik mi kimyasal gebelik anlamdım silik çizginin koyulasmasi gerekmiyor mu çok endişeliyim lütfen yazinnn
Yarın gidip kan testi vercem bidaha randevu aldım kadin doğuma cuma günüde ona gidicem bakalimŞuan elinizde tek bir beta sonucu var buna göre kimyasal ya da dış gebelik demek imkansız. 2. kan testi sonucunuzu da yazın hesap yapalım değer normal artmışsa bir daha ölçtürmenize gerek yok 1-2 hafta sonra ultrason için gidersiniz.
Stres yaşamamanız için erken olduğunu düşünüyorum kadın doğum randevusunun. Ben de hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonraya randevu almıştım. Devlet hastanesinde keseyi bile göremedi doktor. Apır sapır konuştu bir de ağlayarak çıktım odadan. İlk hamileliğim. 2 hafta geçtikten sonra özele gittim keseyi gördü ve kalbini dinletti.Yarın gidip kan testi vercem bidaha randevu aldım kadin doğuma cuma günüde ona gidicem bakalim
Kadın doğum yeterli olduğunu söylemiş ve ultrasona çağırmış. En son böyle yazılmış.Ilk gun 53
2 gun sonra 88
4 gun sonra 146
6 gun sonra 242
8 gun sonra 400 en dusuk olasilikla boyle olmaliydi gibi yuzde 66 ile tam kan verdiginiz tarihleri yazabilirmisiniz ayin kaci ilki...ve ayin kaci ikincisi
Benim önceden bir tane daha kimyasal gebelik geçirdim ondan sonraki ay hamile kaldım 2.5 aylıkken kalbi durdu kurtaj oldum ve bu yüzden korkuyorum erken sevinmek istemiyorumStres yaşamamanız için erken olduğunu düşünüyorum kadın doğum randevusunun. Ben de hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonraya randevu almıştım. Devlet hastanesinde keseyi bile göremedi doktor. Apır sapır konuştu bir de ağlayarak çıktım odadan. İlk hamileliğim. 2 hafta geçtikten sonra özele gittim keseyi gördü ve kalbini dinletti.
Kalbinizi ferah tutun. Sadece 1 kere daha aynı yerde beta baktırın ve yaklaşık 1-2 hafta sonra doktora ultrasona gidin. Eğer beta düzenliyse. Siz endişe etmeyin. Şimdiden bile stres vs etkiliyor. Bol dua edin, telkin edin kendinizi. Çok detaylandırırsanız stres yaşarsınız. İlk hamileliğim diye ben de sürekli baktırdım ultrasonda görmek istedim. Göremeyince üzüldüm ama bebeğim çok şükür benimle. Boşa stres yapmışım.Benim önceden bir tane daha kimyasal gebelik geçirdim ondan sonraki ay hamile kaldım 2.5 aylıkken kalbi durdu kurtaj oldum ve bu yüzden korkuyorum erken sevinmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?