- 8 Ocak 2024
- 27
- 8
- 6
- 31
- Konu Sahibi dilan sahin
Merhaba, beta hcg 18,5 çıktı yarın kontrol kan vereceğim. Sizde 18 değerinden sonra hiç düşüş olmuş muydu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
betadan hafta anlaşılması imkansız gibi bir şey , en doğru sonuç beta 1500 ü aştığında ultrason muaynesinden elde edilen sonuçMerhaba kızlar. Normalde bende pko var. Adetlerim çok düzensiz. 2-3 ayda bir oluyordum. En son 29 ocakta adet oldum. Geçen hafta test yaptım silik çıktı sonra birkaç gün sonra tekrar yaptım çizgi koyulaştı. Çarşamba günü doktora gittim kan verdim. Bir de vajinal muane ile bebeğe baktı ve henüz çok küçük dedi. Kaç haftalık diye sordum 4 haftalık gibi duruyor dedi ama son adet tarihine göre 5 haftalık olmalı. Bugün kan sonuçları öğrenmek için aradım beta değerim 1230muş. Sizce kaç haftalık?
Beta değeri 2 günde bir katlanarak artarmıs. Kan Çarşamba alınmştı şimdi artmıştır ama bir sonraki randevu 2 hafta sonra. Yine de size sormak istedim. Yanıt için çok teşekkürler.betadan hafta anlaşılması imkansız gibi bir şey , en doğru sonuç beta 1500 ü aştığında ultrason muaynesinden elde edilen sonuç
Ben igneden sonraki 8.gun 5.3, 10.gun 2.4 gormustum ve doktorum hamile degilsin demisti, meger hamileymisim ignenin etkisi geciyormus, normalde 14 gun sonrasinda test daha dogru sonuc verir.Kızlar cumartesi günü catlatma ignemi omustum.pazartesi de asilamam oldu.bugun beta hcg 31,1 cikmis sanirim igenin etkisi.baska bir sey icin kan vermistim doktor ona da baktırmış.yorumlarinizi bekliyorum.umtlanmak icin erken heralde.gecen ay ki asilamam da ignenin 7.gunu test yaptigimda negatifti.
Evet ortalama 2 kat artar ama %60 üstü artış sağlıklı ve normal kabul ediliyor ondan bu süreçlerde beklemek çok zor ve stresli çok iyi biliyorum ondan sabır herşey olacağına varıyor çok sağlıklı ve güzel bir gebelik diliyorumBeta değeri 2 günde bir katlanarak artarmıs. Kan Çarşamba alınmştı şimdi artmıştır ama bir sonraki randevu 2 hafta sonra. Yine de size sormak istedim. Yanıt için çok teşekkürler.
Teşekkür ederimBen igneden sonraki 8.gun 5.3, 10.gun 2.4 gormustum ve doktorum hamile degilsin demisti, meger hamileymisim ignenin etkisi geciyormus, normalde 14 gun sonrasinda test daha dogru sonuc verir.
Normalde bu degerle 4-5 haftalik hamile olabilirsiniz ama diger arkadasin dedigi b bir tahmin betaya gore hafta belirlenmez ve ultrasonla doktor kese olcusune gore daha net bilgi verir. Gec dollenme olabilir, zaten ilk 12 hafta tam haftasi haftasina uymayabiliyormus sonra bebek gelisim acisindan duzen yakaliyormus. Yeter ki saglikli dogsunMerhaba kızlar. Normalde bende pko var. Adetlerim çok düzensiz. 2-3 ayda bir oluyordum. En son 29 ocakta adet oldum. Geçen hafta test yaptım silik çıktı sonra birkaç gün sonra tekrar yaptım çizgi koyulaştı. Çarşamba günü doktora gittim kan verdim. Bir de vajinal muane ile bebeğe baktı ve henüz çok küçük dedi. Kaç haftalık diye sordum 4 haftalık gibi duruyor dedi ama son adet tarihine göre 5 haftalık olmalı. Bugün kan sonuçları öğrenmek için aradım beta değerim 1230muş. Sizce kaç haftalık?
Çok teşekkürler bilgilendirmeler ve iyi dilekleriniz içinNormalde bu degerle 4-5 haftalik hamile olabilirsiniz ama diger arkadasin dedigi b bir tahmin betaya gore hafta belirlenmez ve ultrasonla doktor kese olcusune gore daha net bilgi verir. Gec dollenme olabilir, zaten ilk 12 hafta tam haftasi haftasina uymayabiliyormus sonra bebek gelisim acisindan duzen yakaliyormus. Yeter ki saglikli dogsun![]()