Beta hcg değeri

dilan sahin

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
27
8
6
31
Merhaba, beta hcg 18,5 çıktı yarın kontrol kan vereceğim. Sizde 18 değerinden sonra hiç düşüş olmuş muydu?

Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz ay polip operasyonu geçirdim, bugün kontrolüm vardı. regl tarihime 5 gün kaldığı için doktorum gebelik testi istedi. Sonucum 4,28 çıktı. Bu değerde sizce hamilelik mümkün mü?

Merhaba benim en son adet dönemim 10 Ocak fakat bir hafta öncesine kadar da test yaptım testte negatif çıktı dün doktora gittiğimde Bedih HCG değerim 1692.70 çıktı sizce ikiz olabilir mi

Kızlar cumartesi günü catlatma ignemi omustum.pazartesi de asilamam oldu.bugun beta hcg 31,1 cikmis sanirim igenin etkisi.baska bir sey icin kan vermistim doktor ona da baktırmış.yorumlarinizi bekliyorum.umtlanmak icin erken heralde.gecen ay ki asilamam da ignenin 7.gunu test yaptigimda negatifti.

Merhaba kızlar. Normalde bende pko var. Adetlerim çok düzensiz. 2-3 ayda bir oluyordum. En son 29 ocakta adet oldum. Geçen hafta test yaptım silik çıktı sonra birkaç gün sonra tekrar yaptım çizgi koyulaştı. Çarşamba günü doktora gittim kan verdim. Bir de vajinal muane ile bebeğe baktı ve henüz çok küçük dedi. Kaç haftalık diye sordum 4 haftalık gibi duruyor dedi ama son adet tarihine göre 5 haftalık olmalı. Bugün kan sonuçları öğrenmek için aradım beta değerim 1230muş. Sizce kaç haftalık?

betadan hafta anlaşılması imkansız gibi bir şey , en doğru sonuç beta 1500 ü aştığında ultrason muaynesinden elde edilen sonuç

betadan hafta anlaşılması imkansız gibi bir şey , en doğru sonuç beta 1500 ü aştığında ultrason muaynesinden elde edilen sonuç
Beta değeri 2 günde bir katlanarak artarmıs. Kan Çarşamba alınmştı şimdi artmıştır ama bir sonraki randevu 2 hafta sonra. Yine de size sormak istedim. Yanıt için çok teşekkürler.

Ben igneden sonraki 8.gun 5.3, 10.gun 2.4 gormustum ve doktorum hamile degilsin demisti, meger hamileymisim ignenin etkisi geciyormus, normalde 14 gun sonrasinda test daha dogru sonuc verir.

Beta değeri 2 günde bir katlanarak artarmıs. Kan Çarşamba alınmştı şimdi artmıştır ama bir sonraki randevu 2 hafta sonra. Yine de size sormak istedim. Yanıt için çok teşekkürler.
Evet ortalama 2 kat artar ama %60 üstü artış sağlıklı ve normal kabul ediliyor ondan bu süreçlerde beklemek çok zor ve stresli çok iyi biliyorum ondan sabır herşey olacağına varıyor çok sağlıklı ve güzel bir gebelik diliyorum
Rica ederim

Normalde bu degerle 4-5 haftalik hamile olabilirsiniz ama diger arkadasin dedigi b bir tahmin betaya gore hafta belirlenmez ve ultrasonla doktor kese olcusune gore daha net bilgi verir. Gec dollenme olabilir, zaten ilk 12 hafta tam haftasi haftasina uymayabiliyormus sonra bebek gelisim acisindan duzen yakaliyormus. Yeter ki saglikli dogsun

Çok teşekkürler bilgilendirmeler ve iyi dilekleriniz için

Kızlar merhaba , ben 23 şubatta çatlatma iğnesi oldum . Olduğum günü saymazsak bugün 14. Gün test alsam çıkar mı acaba . Hiçbir şekilde belirtim yok adet belirtim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…