Beta-hcg değeri

cayaea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
6
1
1
26
Merhabaa, yıllardır buraları hep okuyorum şimdi yazıyor olmak değişik hissettirdi:) Yaklaşık 6-7 gündür idrar yolu enfeksiyonum vardı. Bugün de aşırı sıcak basması, karın ağrısı vs şikayetleriyle acile gittim. Bu sırada beta-hcg de yaptılar ve değerim 8 çıktı. Adetime daha 4 gün var. Sizce normal mi? Bu şekilde mi oluyor? Hiç bilmiyorum.. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Mutlaka tekrarla 5 üstü pozitif kabul ediliyor şuan çok yeni olduğu için değer böyle düşük çıkmıştır muhtemelen önemli olan 2 günde bir olan artış

Çok teşekkür ederim bilgiler içiiin:) Dün öyle şans eseri 8 çıktı. Yarına randevum var ama insan heyecanlanıyor sormadan edemiyor:) Bugün bi idrar testi deneyeyim dedim silik pozitif çıktı. Sanırım yükseliyor değer

Mutlaka tekrarla 5 üstü pozitif kabul ediliyor şuan çok yeni olduğu için değer böyle düşük çıkmıştır muhtemelen önemli olan 2 günde bir olan artış
Artış takıp edın gayet dogal yenı yukselmeye baslamıs kanda adet gununuzde tahmınımce60-70 leri gorur
8 olarak bahsettiğim değer cumartesi akşam saat 9 gibiydi. Bugün saat 11de değerim bu şekilde. Normal mi sizce? Çevremdeki doğum yapmış kişiler bu değerlerin çok düşük olduğunu söylüyor ama aslında 3.5 kat falan artmış sanırım. Okuduğum, duyduğum herkesin 300-500lerde olduğunu öğrenince bana çok az geliyor. Umarım bir sorun olmaz

Eklentiler

• 4dbdb344-0f30-4854-be47-7b6575471f09.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 42
Daha yeni olduğu için gayet olması gerektiği gibi artmış annesi üzme kendini stresede sokma sağ salim yavrunu kucağına alacağın günlerin hayalini kur sağlıklı sıhatli inşallah kuzum Rabbim olmayanlarada nasip etsin en tezinden

Senin çok yeni gebeliğin o nedenle düşük :) yani artış güzel olmuş sonuç olarak önemli olan değerin düşüklüğü değil artışın güzel ilerlemesi senin de gayet güzel takılma başkalarının değerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…