Beta-hcg değeri

cayaea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
6
1
1
26
Merhabaa, yıllardır buraları hep okuyorum şimdi yazıyor olmak değişik hissettirdi:) Yaklaşık 6-7 gündür idrar yolu enfeksiyonum vardı. Bugün de aşırı sıcak basması, karın ağrısı vs şikayetleriyle acile gittim. Bu sırada beta-hcg de yaptılar ve değerim 8 çıktı. Adetime daha 4 gün var. Sizce normal mi? Bu şekilde mi oluyor? Hiç bilmiyorum.. 🥺 yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Merhabaa, yıllardır buraları hep okuyorum şimdi yazıyor olmak değişik hissettirdi:) Yaklaşık 6-7 gündür idrar yolu enfeksiyonum vardı. Bugün de aşırı sıcak basması, karın ağrısı vs şikayetleriyle acile gittim. Bu sırada beta-hcg de yaptılar ve değerim 8 çıktı. Adetime daha 4 gün var. Sizce normal mi? Bu şekilde mi oluyor? Hiç bilmiyorum.. 🥺 yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Mutlaka tekrarla 5 üstü pozitif kabul ediliyor şuan çok yeni olduğu için değer böyle düşük çıkmıştır muhtemelen önemli olan 2 günde bir olan artış ☺️

Çok teşekkür ederim bilgiler içiiin:) Dün öyle şans eseri 8 çıktı. Yarına randevum var ama insan heyecanlanıyor sormadan edemiyor:) Bugün bi idrar testi deneyeyim dedim silik pozitif çıktı. Sanırım yükseliyor değer 🫠

Mutlaka tekrarla 5 üstü pozitif kabul ediliyor şuan çok yeni olduğu için değer böyle düşük çıkmıştır muhtemelen önemli olan 2 günde bir olan artış ☺️

Eklentiler

• 1000031681.webp
    1000031681.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 51
Artış takıp edın gayet dogal yenı yukselmeye baslamıs kanda adet gununuzde tahmınımce60-70 leri gorur
8 olarak bahsettiğim değer cumartesi akşam saat 9 gibiydi. Bugün saat 11de değerim bu şekilde. Normal mi sizce? Çevremdeki doğum yapmış kişiler bu değerlerin çok düşük olduğunu söylüyor ama aslında 3.5 kat falan artmış sanırım. Okuduğum, duyduğum herkesin 300-500lerde olduğunu öğrenince bana çok az geliyor. Umarım bir sorun olmaz🤲

Eklentiler

• 4dbdb344-0f30-4854-be47-7b6575471f09.webp
    4dbdb344-0f30-4854-be47-7b6575471f09.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 43
8 olarak bahsettiğim değer cumartesi akşam saat 9 gibiydi. Bugün saat 11de değerim bu şekilde. Normal mi sizce? Çevremdeki doğum yapmış kişiler bu değerlerin çok düşük olduğunu söylüyor ama aslında 3.5 kat falan artmış sanırım. Okuduğum, duyduğum herkesin 300-500lerde olduğunu öğrenince bana çok az geliyor. Umarım bir sorun olmaz🤲
Daha yeni olduğu için gayet olması gerektiği gibi artmış annesi üzme kendini stresede sokma sağ salim yavrunu kucağına alacağın günlerin hayalini kur sağlıklı sıhatli inşallah kuzum ❤️ Rabbim olmayanlarada nasip etsin en tezinden

Senin çok yeni gebeliğin o nedenle düşük :) yani artış güzel olmuş sonuç olarak önemli olan değerin düşüklüğü değil artışın güzel ilerlemesi senin de gayet güzel takılma başkalarının değerine

Back
X