Beta hcg değeri

nurcan117888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
19
0
1
24
Kızlar merhaba ben 13 mayıs'ta kürtaj oldum 10 Haziran'da adetim oldu 10 temmuzda başlaması gereken kanama 10 gün gecikti beta hcg verdim hastanede değerim 13 bin çıktı boş gebelik olabilir mi yada dış gebelik

Kızlar merhaba ben 13 mayıs'ta kürtaj oldum 10 Haziran'da adetim oldu 10 temmuzda başlaması gereken kanama 10 gün gecikti beta hcg verdim hastanede değerim 13 bin çıktı boş gebelik olabilir mi yada dış gebelik
Çok güzel çıkmış hamilesiniz tebrikler bende dün kan verdim 2560çıktı 3 gün geçmişti neden olumsuz düşündünüz onu anlamadım zaten 10 güç geçmiş belki kalp atışını sile duyarsınız

Çok güzel çıkmış hamilesiniz tebrikler bende dün kan verdim 2560çıktı 3 gün geçmişti neden olumsuz düşündünüz onu anlamadım zaten 10 güç geçmiş belki kalp atışını sile duyarsınız
Kuzum iki ay önce kurtaj oldum kurtajdan sorna hep korunmalı ilişkim oldu nasıl oldu anlamıyorum bide korkuyorum tekrar aynısı olur diye

Doktora gidin kese 3 bınde gözüküyor zaten sizin ki 13 bın olmuş ;) hayırlı olsun hatta direk acile gidin çok ağrım var falan die direk bakarlar Usg den 🙈🙈randevular geç bulunuyor beklemeyin

Boş gebelik düşüncesine nerden vardınız ? Hcg değeriniz gayet güzel artmış tebrikler sağlıkla gelsin inşallah 🌸 önceki kayıplarınız için böyle düşünmekte haklısınız ama düşünmeyin benimde daha önce kaybım var şuan 18 haftalık olduk bile ☺️ hamileliğinizin tadını çıkarın sağlıkla kucaklayın inşallah

Hayır neden olsun ki ? Baya gecikmiş değerin yüksek çıkması çok normal bence kalp atışını dahi duyarsınız kontrole gittiğinizde ☺️

Acilden baktırdım kese var bebek yokmuş bir hafta sorna tekrar bakılacak bebek yine gözükmezse kürtaj yapılacakmış

Boş gebelik düşüncesine nerden vardınız ? Hcg değeriniz gayet güzel artmış tebrikler sağlıkla gelsin inşallah 🌸 önceki kayıplarınız için böyle düşünmekte haklısınız ama düşünmeyin benimde daha önce kaybım var şuan 18 haftalık olduk bile ☺️ hamileliğinizin tadını çıkarın sağlıkla kucaklayın inşallah
Acilden ultrasonda bakıldı 6 haftalık olmuş kese var ama bebek yokmuş cnm bir hafta sorna bebek gözükmezse kürtaj yapılacak

Acilden ultrasonda bakıldı 6 haftalık olmuş kese var ama bebek yokmuş cnm bir hafta sorna bebek gözükmezse kürtaj yapılacak
Karından bakıldıysa görünmeyebilir canım Bebek küçük diye ben 8. Haftaya kadar vajinal usg ile gördüm inşallah bebişi görürsün tez zamanda

Back
X