Beta hcg değeri

Deosss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
23 ekimde 5.gün embriyo transfer edildi 3 kasımda beta hcg 1287.90 çıktı bugün yani 6 kasımda 6235.71 çıktı sizce ikiz gebelikmi yoksa bu değer normalmidir

23 ekimde 5.gün embriyo transfer edildi 3 kasımda beta hcg 1287.90 çıktı bugün yani 6 kasımda 6235.71 çıktı sizce ikiz gebelikmi yoksa bu değer normalmidir
Değere bakılarak ikiz mi bilemeyiz demişti doktorum. Çok yüksek çıkıp tek olanda var Allah gönlünüze göre versin

Aminn,Allah razı olsun

Sanki ikiz gibi bence.Allah gönlünüze göre versin.14.gun değerim 4900 lerdeydi ikiz

Ayy hadi ya ayın 19unda randevum var öğrenicez bakalım
Size kalp atışı ve kese yi bir vermişler sanırım randevu olarak biz 19 gün sonra kese gördük haftaya kalp atışı insalllah

Size kalp atışı ve kese yi bir vermişler sanırım randevu olarak biz 19 gün sonra kese gördük haftaya kalp atışı insalllah
merhaba salı akşam dokuzda kan verdim beta 51 idi, perşembe akşam dokuzda kan verdim 184 çıktı allah korusun dış gebelik kimyasal şimdi bunları çok duuyuyoruz ve korkuyoruz bide bende pcos var ben şimdi kaç haftalığım kaç günlük bilmiyorum

9. Gün beta 250 çıktı tek embriyo konuldu ama ikiz olasılığı var mı acaba veya daha erken mi böyle düşünmek için sizce

Merhaba,
Gebeliginiz nasil ilerliyr acaba?
Benimde 9. gün 38 11. gün 101 cikti haftaya tekrar kan vericem.

Merhaba ben de 21 Kasım da 1 embriyo transferi oldum dün 7. Gün beta 78 çıktı nasıl sizce ?

Merhaba ben de 21 Kasım da 1 embriyo transferi oldum dün 7. Gün beta 78 çıktı nasıl sizce ?
Benimde 7.günde 78 çıkmışti 9.günü 178 11.gün 518 cikti keseyi gördük kalp atışını duymak icin bekliyoruz. İnsallah sizinde guzel ilerlemistir

Hayırlı olsun sizin kaçıncı gün embriyosuydu bugün tekrar kan verdiniz mi veya verecek misiniz

Benimde 7.günde 78 çıkmışti 9.günü 178 11.gün 518 cikti keseyi gördük kalp atışını duymak icin bekliyoruz. İnsallah sizinde guzel ilerlemistir
Yaaaa benimde 9. Gün 170 çıktı aynı gidiyoruz

Merhaba bende kalp atışı için bekliyorum belirtiniz var mı şuan?

Merhaba,
Gebeliginiz nasil ilerliyr acaba?
Benimde 9. gün 38 11. gün 101 cikti haftaya tekrar kan vericem.
allaha şükür çok güzel ilerliyor keseyi ve kalbi gördük ama çok küçüktü dinleyemedik yarın dinlemeye gidicez herhangi bir kanamada olmadı

Mrb allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşllh.
keseyi betahcg kaç iken gördünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…