• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta Hcg değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

haticebb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
merhaba kızlar belirtileri çok erken hissetmeye başladım 4 gün önceden mide bulantısı hatta kimse inanmıyor ama 1 hafta önceden bel ağrısı afedersiniz aptallık hali gibi adetime 1 gün kala test yaptım aşırı aşırı silik çizgi çıktı bugün normalde adet günümdü aşırı ıslaklık hissettiğim için bi kan vermeye gittim beta hcg değerim 109 çıktı şuan hamileyim ve son adet tarihime göre hesaplanırsa bugün tam 4 hafta olması gerekiyor sonuç kötü mü daha mı yüksek çıkması gerekiyordu

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebişini 💖 ilk değerden çok sağlıklı artması önemli 2 gün sonra kan ver en az %60-66 arası bir artış olması gerekiyor

merhaba kızlar belirtileri çok erken hissetmeye başladım 4 gün önceden mide bulantısı hatta kimse inanmıyor ama 1 hafta önceden bel ağrısı afedersiniz aptallık hali gibi adetime 1 gün kala test yaptım aşırı aşırı silik çizgi çıktı bugün normalde adet günümdü aşırı ıslaklık hissettiğim için bi kan vermeye gittim beta hcg değerim 109 çıktı şuan hamileyim ve son adet tarihime göre hesaplanırsa bugün tam 4 hafta olması gerekiyor sonuç kötü mü daha mı yüksek çıkması gerekiyordu
Merhaba, önemli olan artması. Benim reglime 9 gun varken 43 ile öğrendim. 5 gun sonra 341 e yükseldi 2 gun sonra 980 e yükseldi 4+2 de. Reglime 2 gün var daha. Mutlaka beta takibi yap. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alalim
Ben son kani 30 mayısta verecegim. Bende halsizlik ve uyku hali ile reglimden 10 gun once öğrendim sizinki gibi cok silik

Hayırlı olsun ben inandım size çünkü ilişki günüm yumurtlama günüme denk gelmiş ve ogünden sonra bitmek bilmeyen meme ağrısı yaşadım ve hâlâ devam ediyor sata göre bende 6 haftalık oluyorum beta baktirmadim ama testlerim silik değildi siz idrar testi yaptınız mı?

Beta degeri iyi. Kuzenim 5 gün gecikmeyle 189du. Sağlıklı bebek dogurdu.

Benimde regl olacağım ilk gün 174 idi 2 gün sonra 474 e çıktı değer normol bence

Merhaba ilişkiden 11 gün geçtikçe henüz 13 hazirandi bnimde testin böyle sizce varmı awox marka

Eklentiler

• 1000043060.webp
    1000043060.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000043011.webp
    1000043011.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000042923.webp
    1000042923.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000042916.webp
    1000042916.webp