• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degeri

merhaba kızlar benim bhcg 11. gün 48.81 , 13. gün 136.25 , 15. gün yani bugün 196 küsüratı varsa bile bakmadım neden 15. gün yaptırdım çünkü iki gün acayip adet ağrısı gibi ağrı yaşadım ve dün sabah ve bu sabah kahve lekelenmem oldu lekelenmeden dolayı korktum ama crinone jel kullanıyordum jelin parçaları vajen çıkışına gelmiş onlarda koyu kahve ve ben tuvalet kağıdına sildiğimde kahve lekeler oluyo acaba jeldenmi boşunamı endişe ediyorum hiç bu durumu yaşayan varmı aranızda umutla durmaya çalışıyorum ama umut kalmıyor saatler geçtikçe karamsarlık sarıyor yine

Bugün piyasada satılan pekçok gebelik testinin hassasiyeti 20-50 mIU/mL arasındadır. Yani hCG değeri 20-50 mIU/mL’nin altındaysa test sonuç vermez. Oysa kan testi hCG değerini tam olarak yansıtır.Bu nedenle kan testi daha adet gecikmesi ortaya çıkmadan sonuç verebilir.

İnternetten buldum bunu
yani idrar testine ancak adet gunu gectikten sonra basvurmaliymisiz
Yada hassasiyeti cok olan testler kullanmali

Bugün piyasada satılan pekçok gebelik testinin hassasiyeti 20-50 mIU/mL arasındadır. Yani hCG değeri 20-50 mIU/mL�nin altındaysa test sonuç vermez. Oysa kan testi hCG değerini tam olarak yansıtır.Bu nedenle kan testi daha adet gecikmesi ortaya çıkmadan sonuç verebilir.

İnternetten buldum bunu
yani idrar testine ancak adet gunu gectikten sonra basvurmaliymisiz
Yada hassasiyeti cok olan testler kullanmali

gebelik testi rakamsal değer vermiyor canım sadece çizgi muhabbeti yapıyor ve ben bu bahsettiğin gebelik testlerini kullanarak 8. günden itibaren biliyordum gebeliğimi gün gün koyulaşmasını inanamayarak takip ettim. sizlerde lekelenme var mı onu merak ediyorum ben

kızlar bugün idrar testi yaptım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm..hastaneye gittim kan verdim....sabırsızlıkla ve umutla bekliyorum dua edin....:52::52:

Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....:64::64::64::49::49::49::74::74::74:

Merhbenimde 9. gün çok hafif bir kanamam olmuştu çok açık renkte .Sadece bir gün sürdü. Yerleşme kanamasıymış. Doktor adet için çok erken demişti. Kan testi yaptırdığımda 10. gün 30, 12. gün 87, 14. gün 323 ve 16.gün 1268 çıktı. Doktor sonuçların iyi olduğunu söyledi. Şimdi önmüzdeki cuma keseyi görmeye gidecem. Bu benim 5. denememdi.

merhbenimde 9. Gün çok hafif bir kanamam olmuştu çok açık renkte .sadece bir gün sürdü. Yerleşme kanamasıymış. Doktor adet için çok erken demişti. Kan testi yaptırdığımda 10. Gün 30, 12. Gün 87, 14. Gün 323 ve 16.gün 1268 çıktı. Doktor sonuçların iyi olduğunu söyledi. şimdi önmüzdeki cuma keseyi görmeye gidecem. Bu benim 5. Denememdi.

canım benim değerim düşük çıktı sende yükselirmi çarşamba testi tekrarlayacağız...seninki bayağı yükselmiş...11.gün 57,04 13.gün 69,8....moralim çok bozuk hafif kahverengi lekelenme oldu bugün...

merhaba kızlar benim bhcg 11. Gün 48.81 , 13. Gün 136.25 , 15. Gün yani bugün 196 küsüratı varsa bile bakmadım neden 15. Gün yaptırdım çünkü iki gün acayip adet ağrısı gibi ağrı yaşadım ve dün sabah ve bu sabah kahve lekelenmem oldu lekelenmeden dolayı korktum ama crinone jel kullanıyordum jelin parçaları vajen çıkışına gelmiş onlarda koyu kahve ve ben tuvalet kağıdına sildiğimde kahve lekeler oluyo acaba jeldenmi boşunamı endişe ediyorum hiç bu durumu yaşayan varmı aranızda umutla durmaya çalışıyorum ama umut kalmıyor saatler geçtikçe karamsarlık sarıyor yine

durumumuz benziyor....11.gün 57,04 13.gün 69,8 bende 15.çarşamba günü vercem kahverengi lekelenme oldu....çok korkuyorum

canım ınş bi sorun olmaz
benimde 10.günmde 18
11.günmde 42
13.günmde 72
1 hafta ara verdim 612 çıktı
sonra 3 bin çıktı

belki umut olur sana şuan 9 haftalık gebeyim
birde benim dr %60 oranında artması gerek en az demişti hesap yap baalım %60 artmş mı

merhabalar umarım cevap verirsin mesajıma...
benim 11.gün 57,04
13.gün 69,8

çıktı moralim çok bozuldu...doktor 15.gün de yapalım ondan sonra karar veririz dedi.değerlerimiz hemen hemen benziyor...biran umutlandım...

kahverengi akıntın geldimi?

Son düzenleme:
durumumuz benziyor....11.gün 57,04 13.gün 69,8 bende 15.çarşamba günü vercem kahverengi lekelenme oldu....çok korkuyorum

canım benim tahlil yaptırdığım cihazı temizlemişlerdi dolayısı ile kit değişmiş olduğundan sonuçlar öyle çıkabilir başka yerde tekrar baktır dediler ve 13. gün 102 , 15. gün 209 , 17. gün 389 çıktı yani herşey normalmiş boşuna korkmuşum belki seninde öyledir içini ferah tut inşallah sağ salim alacağız kucağımıza bebişlerimizi:nazar:

canım benim tahlil yaptırdığım cihazı temizlemişlerdi dolayısı ile kit değişmiş olduğundan sonuçlar öyle çıkabilir başka yerde tekrar baktır dediler ve 13. gün 102 , 15. gün 209 , 17. gün 389 çıktı yani herşey normalmiş boşuna korkmuşum belki seninde öyledir içini ferah tut inşallah sağ salim alacağız kucağımıza bebişlerimizi:nazar:

harika bir haber...ama artık kanamamda başladı...ümidim kalmadı...senin için tam sürpriz oldu o zaman....senin adına çok sevindim

slm bayanlar ben aranıza yeni katıldım benm ilk tüp bebek denemem...transferin 7.günü lekelenme ardından kanamam başladı 11.günü beta değerim24.6 14.gün 49 çıktı şimdi 4gün sonra yine gitcem bu arada tahliller yapılırken adet oluyodum ben.dr. kimyasal diyo benm kafam allak bullak bugün kanamam yok gibi anlıycağınız çok korkuyorum kızlar yardım destek lütfen:(((((

11. gun 167, normalde her iki gunde bir ikiye katlamasi gerekiyor yani 13. gun 320-350 gibi dusunuyordum 14. gunde en az 500 olacagini tahmin ediyordum normal artisa gore.(tabi her zaman ayni olmayabilir) Ayy ne bilim karin agrimda olunca iki gundur korkuyorum iste. daha once iki tup birde normal gebeligim vardi yani bu dorduncu ama sonu gelmiyor iste. Allahim her seyin en iyisini bilir.

canım bende senin gibi sonu gelmeyen 5 kere gebelik yasadım dogal 4bos gebe biride 2aylıkken kalbi durdu şimdide tüp bebek denedik ve tuttu ama ben gene korkuyorum iştee gene aynısı olur diye inşşall olmaz..

Arkadaşlar 11.gün değerim 24.60 çıktı normalmi?Doktorumu aradım epeyyoğun hala dönmedi merak ediyorum cevaplarmısınız lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X