Ne yaptin canim gittinmi draInşallah dediğin gibi olur yarın gidcem tekrar bakalım bende pozitif düşünmeye calisiyorum
Ne yaptin canim gittinmi dra
Cok uzuldum öncelikle onu belirteyim..gittim değerler düşmüş kese buyumemis yarın kurtaj için gidcem. Çok kötü bi duygu bu
Sende gidcektin naptin Var mi bi gelismeNe yaptin canim gittinmi dra
Kac ciktikigittim değerler düşmüş kese buyumemis yarın kurtaj için gidcem. Çok kötü bi duygu bu
2500 ken 2200 e dusmusKac ciktiki
Allah Allah.hamilelik belirtilerin varmi.ne bileyim ya baska hastanedemi kan versen makinada bi bozukluk olabilirmi.2500 ken 2200 e dusmus
Ozel hastahaneye gidyorum daha önceki tahlilleeimde orda yapıldı daha önceki muaynede kese büyümüştü bugün bakti olduğu gbi kalmis guvenmekten başka çarem kalmadı
Çok teşekkür ederim beta yüksek cikmis sende benimkine göre 5 mm deydi benim kese 1 hafta önce bugün yine aynı buyumemis inşallah seninki öyle olmaz. Nie böyle şeyler oluyo anlamıyorumCanımm çok ama çok geçmiş olsun benim de dün beta 3421 çıktı ama kese 3.5 mm ve doktor kesenin çok küçük olduğunu söyledicuma tekrar kontrol edecek dış gebelik ihtimali var dedi...
Ne bileyim canim boyle durumlarda tek drla kalmiyorlar.burda cok gordum kurtajdan donen.sen icine nasil siniyorsa oyle yap.ama guzel olan tarafi hamile kalabiliyorsun.sonrasinda fakulteye git genetik tahlillerini yaptir.kurtajdan sonrada korunma hemen hamile kalirsinOzel hastahaneye gidyorum daha önceki tahlilleeimde orda yapıldı daha önceki muaynede kese büyümüştü bugün bakti olduğu gbi kalmis guvenmekten başka çarem kalmadı
Benimde dis gebelik ihtimali var kese gordu ama net degil persembe benimde kontrol.Canımm çok ama çok geçmiş olsun benim de dün beta 3421 çıktı ama kese 3.5 mm ve doktor kesenin çok küçük olduğunu söyledicuma tekrar kontrol edecek dış gebelik ihtimali var dedi...
Insallah canimİnşallah hayırlı haberler alırız beklemekte çok yorucu gerçektendua ediyorum herkes evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?