Beta hcg degeri

Bubu22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
17
1
1
32
Hcg degeri normalinden dusuk çıkan var mi 48 saatte 2 kati yukselmesi gerekiyormuş yükselmemesi tam olarak sorunlu düzelme şansı yokmu??

yani bnm 2 gün sonra 2 katına yukselmemişti sonra zamanla düşmeye başladı ve regl oldum kimyasal gebelik diyorlar.senin de öyle olcak diye birşey yok tabi

Benim 1500 civarındaydı 2 gun sonra 2500 e çıktı kahve rengi lekelenme vardı geçti ama çok korkuyorum doktor her an kanaman başlayabilir dedi duzelmezmi acaba ya

Benim 1500 civarındaydı 2 gun sonra 2500 e çıktı kahve rengi lekelenme vardı geçti ama çok korkuyorum doktor her an kanaman başlayabilir dedi duzelmezmi acaba ya
yok ya yerleşme kanaması dediklerinden olmuş sanırım bnce bi sıkıntı olmaz ama doktorun dediğini de takip et tabiki

Keseyi gordunuzmu adetin kac gun gecti

Mart 14 son adet tarihim kese goruldu bikac gün sonraki kontrolde doktor kesenin büyüdüğünü söyledi ama değerler iki katina cikmdigi icin sali gunu kalp atslari g orunmezse kurtajla alacagini soyledi

Mart 14 son adet tarihim kese goruldu bikac gün sonraki kontrolde doktor kesenin büyüdüğünü söyledi ama değerler iki katina cikmdigi icin sali gunu kalp atslari g orunmezse kurtajla alacagini soyledi
Sakın kurtaj icin acele etme.tam iki kati cikacak diye bi kayde yok.bebegin tutunmaya calisiyordur.kalp atislarida bazen gec gozukuyor kac haftaliksun

Sakın kurtaj icin acele etme.tam iki kati cikacak diye bi kayde yok.bebegin tutunmaya calisiyordur.kalp atislarida bazen gec gozukuyor kac haftaliksun
Soylemiyilarda kaç haftalik olduğunu 14 martta iste son edetim. Bekliyorum iste bir umut

Soylemiyilarda kaç haftalik olduğunu 14 martta iste son edetim. Bekliyorum iste bir umut
7 haftaliksin.gec dollenme olursa 10 haftaya kadar kalp atisi gozukmeye biliyor.buyuk bir ihtimal gec dollenme 7 haftaliksin beta cok yuksek degil.en azindan 9 haftaya kadar bekle.adet duzenin nasildi

7 haftaliksin.gec dollenme olursa 10 haftaya kadar kalp atisi gozukmeye biliyor.buyuk bir ihtimal gec dollenme 7 haftaliksin beta cok yuksek degil.en azindan 9 haftaya kadar bekle.adet duzenin nasildi
Normalde çok düzenli adet olurdum gününü geçmezdi yani adetime 10 gun kala rahatsizdanip hasthanye gitmiştim gebelik görünmedi mesela 5 günüm geçince evde test yaptım göründü ama bu doktorlar geç dollenmeyi hiç dusunmuyolarmi sonucu görünce hemen kürtaj dedi ben beklemek istedim. Bide lekelenmem geçmişti ama tekrar başladı devam ediyor oda beni korkutuyor

Ne zamandan beri lekelenmen var.benimde var bendede dis gebelikten supheleniliyor.carsamba gunu ogrendim hamile oldugumu adetime 5 gun vardi bugun adet gunum belirtilerim vardi idrarda cikinca kanda baktirdim 119 cikti ogun aksami kahve leke geldi persembe dra gittim dis gebelik olabilir dedi cuma kan verdim 376 cikti.yarin yine verecem.ya dis gebelik yasiyorum yada yerlesme lekelenmesi yasiyorum benimde kafam allak pullak

Bnim degerimide dusuk görünce dış gebelikten suphelendi alttan muayne edince keseyi gördü bu sefer bos gebelikte olabilir takip edcez dedi kahve rengi lekeye normal diyo herkez ama bu degerler iste. Inşallah iyi haberler alırsın yarın ben salıyı beklicem doktora gitmeyede korkuyorum artik

1 haftadan beri var lekelenmem geçen pazar acile gittim 1 gece yatırdılar dusuk tehlikesi var die ama devam edyo iste

%60 lık artış normal sınırlar içindedir. 2 günde bir kan takibi yapılabilir yada ultrason için bekleyebilirsin. bence hiç kötü düşünme bebişin seninle kalacaktır. sen yeterki stress yapıp üzülme , herşey olacağına varıyor. doktorlar kalp atışını duymadan olumlu konuşmuyorlar pek.
lekelenme çoğu gebeliklerde oluyor hatta regl kanaması gibi kanama yaşayıp sağlıklı bebişleri olanlarıda duyuyoruz. o yüzden bence bol bol yat ayakta durma . doktor moralini bozuyorsa , doktorunu değiştir. sağlıkla bebişine kavuşursun umarım.

1 haftadan beri var lekelenmem geçen pazar acile gittim 1 gece yatırdılar dusuk tehlikesi var die ama devam edyo iste
Peki kesenin icinde bebek varmi bazen bebek goruluyor kalp atislari gec goruluyor.lekelenmem oldugu icin dusuk riskin var.progestan kullaniyormusun

Inşallah senin dedigin gibi olur 1 haftadır yatıyorum zaten umarım düZelir degerler. çok teşekkür ederim iyi

dileklerin icin

Ben geç gebelik yaşadım. Sakın acele etme. Ne kese doğru dürüst görünmüştü ne gebelik testlerim pozitif çıkmıştı. Kalp atışlarını da 8. haftada duyabildik. Bebişin inşallah tutunacaktır.

Inşallah dediğin gibi olur yarın gidcem tekrar bakalım bende pozitif düşünmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…