Kızlar normal de adet olmam gereken tarih bugün bir kaç kere idrar testi yaptım ama negatif kasık ağrım var dün pembe leke geldi normal de pembe leke geldikten yarım saat 1 saat sonra adet olurum ama tık yok dayanamadım tahlil verdim ama sonuç bu bence yok siz deneyimlilerden de fikir almak isterimmm
5 cok arada bir deger bazen negatifi gostersede bazen pozitife giden bir yol gibide.. siz bence bu degeri verdiginiz gunun ustune 2 gun sayın tekrar kan verin artış varsa zaten gebesiniz demektir burada 5 de hamilesiniz degilsiniz demek cok dogru olmayabilir 5i gorup 2 gun sonra artanda var artmayanfa var dediginiz gibi arada bir rakam.. insallah gonlunuzce olur
5 cok arada bir deger bazen negatifi gostersede bazen pozitife giden bir yol gibide.. siz bence bu degeri verdiginiz gunun ustune 2 gun sayın tekrar kan verin artış varsa zaten gebesiniz demektir burada 5 de hamilesiniz degilsiniz demek cok dogru olmayabilir 5i gorup 2 gun sonra artanda var artmayanfa var dediginiz gibi arada bir rakam.. insallah gonlunuzce olur
Ben çok yeniyim bu konularda geç döllenme vs deniliyor ama işte 5 çok arafta yükselir de artar da ben yine 1 hafta daha belliyim en iyisi olmazsam tekrar tahlil olurum çünkü 2 gün arayla kan veriyim dersem damar kalmaz
Kızlar normal de adet olmam gereken tarih bugün bir kaç kere idrar testi yaptım ama negatif kasık ağrım var dün pembe leke geldi normal de pembe leke geldikten yarım saat 1 saat sonra adet olurum ama tık yok dayanamadım tahlil verdim ama sonuç bu bence yok siz deneyimlilerden de fikir almak isterimmm Eki Görüntüle 3576710
Burada 5 ten küçüktür denmiş bazı laboratuvarlar da 0 lı 1 li 2 li yani küsuratlı değerleri direk böyle yazarlar. Ama şu an yerleşme kanaması yaşıyorsanız bile hcg hemen yükselmez en az 3-4 gün geçsin sonra kan verin bende de o tarz bir durum var beklemedeyim şu an. İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınız
Burada 5 ten küçüktür denmiş bazı laboratuvarlar da 0 lı 1 li 2 li yani küsuratlı değerleri direk böyle yazarlar. Ama şu an yerleşme kanaması yaşıyorsanız bile hcg hemen yükselmez en az 3-4 gün geçsin sonra kan verin bende de o tarz bir durum var beklemedeyim şu an. İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınız