• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değerim 11gün 132 ikizmi sizce?

emis53

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
230
1
316
Diğer
öncelikle herkese merhaba ben daha yeni üyeyim transferden sonra 11gün 132 12gün 232 14gün 668 sizce nasıl çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler:1rolleyes::1rolleyes:

bunu bende merak ettim bilen arkadaşlar yokmu acaba yerimseniben

öncelikle herkese merhaba ben daha yeni üyeyim transferden sonra 11gün 132 12gün 232 14gün 668 sizce nasıl çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler:1rolleyes::1rolleyes:

Canım öncelikle gözün aydın bebişin hayırlı olsun allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin değerlere göre pek anlaşılmıyor aslında benim 11 gün değerim 194 tekti bazı arkadaşların değeri daha düşük oluyor çoğul çıkıyor umarım gönlüne göre olur

çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin peki 12 veya 14 gün yaptırdınmı yaptırdıysan kaçtı yazarsan çok sevinirim

canım benim 12 gün 133 14.gün 248 ve 18.gün 1033 ev ikizzz. dün keseleri gördümmm

tebriklerr.....valla tek de diyemem ikiz de.ancak 2 hafta sonra keseleri görmeye gittiğinde öğrenebilirsin.hayırlısı olsun canııım...

değişiyor canım.. 11. gün benim 207ydi , ikizdi , tek devam ediyor ..
genelde 190-200 ve üzeri olursa ikiz oluyor takip ettiğim kadarıyla .. ama istisnalar da olabiliyor ...
Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin ...

valla artık değerlere göre yorumlamakta yanlış oluyor çünkü mesela bebiş istiyoruz 133 lük değerle ikiz annesi başka arkadaş daha düşükle ikiz annesi ama mesela onur 194 le tekiz annesi bana kalırsa 2 hafta sonraki ilk kontrolde anyamı konyamı anlaşılır gibime geliyor değerler yanıltıcı olabiliyor ;)

benim de 9.değerim 47.98'di. 12.gün değerim 241.18'dü.14.değerim 757.42
bu gün ilk kontrolüm var.hayırlısı bakalım:)

merhaba, arkadaşım 11. güne göre değerin çok güzel ikiz bebeğin olacak sanırım. Benim 11. gün değerim 157 idi 13.gün değerim 446 idi 15. gün değerim 982 idi. Benim gebeliğim üçüzdü cumartesi günü redüksiyon yapıldı ikiz gebeliğe indirildi riskli oldu için.Şuanda 12 haftalık ikiz gebeyim. Bebeklerini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.

Son düzenleme:

canım değerlerin güzel çoğul gebelik olabilir çok tebrik ediyorum darısı başımız inşş..a.s.

ilk kontrolüm oldu.......ikiz kese gördük.........1 hafta sonra kalp atışlarını duymak için tekrar doktora gideceğim...Allahım sağlıklı sıhhatli kucağıma almak nasip eder inşallah...........tüm anne adaylarına da aynı dileklerimi iletiyorum.....
hepiniz sevgiyle kalın........

merhaba, arkadaşım 11. güne göre değerin çok güzel ikiz bebeğin olacak sanırım. Benim 11. gün değerim 157 idi 13.gün değerim 446 idi 15. gün değerim 982 idi. Benim gebeliğim üçüzdü cumartesi günü redüksiyon yapıldı ikiz gebeliğe indirildi riskli oldu için.Şuanda 12 haftalık ikiz gebeyim. Bebeklerini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.

merhaba arkadaşım
öncelikle hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin
merak ettim reduksiyon işlermi nasıl yapılıyor zormu??
bende kontrolden sonra üçüzse düşünücem
benimde 12 gün 243 14 gün 693 çoğul olabilir dedi doktor

merhaba arkadaşım
öncelikle hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin
merak ettim reduksiyon işlermi nasıl yapılıyor zormu??
bende kontrolden sonra üçüzse düşünücem
benimde 12 gün 243 14 gün 693 çoğul olabilir dedi doktor

Teşekkür ederim arkadaşım, amin hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah. Seninde çoğul gebelik ama doktorlar keseleri görmeden kesin konuşmuyorlar.Redüksiyon işlemi acı vermiyo aynı amniyosentez gibi bebeğe bir ilaç enjekte ediyorlar.Sonrasında sana kalçadan bir enjeksiyon yapılıyor kasılma olmasın diye,hamilelerin kullanabileceği bir antibiyotik veriyorlar 5 gün kullanıyosun sabah akşam. Redüksiyon işlemi sonrasında dr. muayenehanesinde yarım saaat dinleniyosun tekrar bebeklerini gösteriyorlar, o günü evinde yatarak geçiriyosun. devamındaki haftada ağır iş yapmayarak dinlenerek geçirmen öneriliyor. Bana doktorum düşünme şansı tanımadı risk çok yüksek dedi hepsini kaybedebilirsin bencillik yapma bu işlem mecburi dedi. Benim ilk ultrasonda üç kese görüldü iki kesede bebeği gördük birinin yok olmaya başladığı işleme gerek olmadığını söyledi. 7.3 haftada İkinci ultrasonda 2 kese iki bebek iki kalp atımı gördük yani o üçüncü kese kahverengi akıntıyla birlikte gitti. 11.3 haftada 4 boyutlu ultrasona girdim ense kalınlığı için (down sendromu riski için ) doktorum kontrole başladı ve sürpriz altta saklanan bir bebek 4 boyutlu ultrasonda bile zor görülüyordu.Bize sürpriz yaptı redüksiyon için dr. tercihi ense kalınlığına göre oldu. İkisinin 1'di birinin 1.3 olana uygulandı işlem. Sevgiyle kal.

Teşekkür ederim arkadaşım, amin hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah. Seninde çoğul gebelik ama doktorlar keseleri görmeden kesin konuşmuyorlar.Redüksiyon işlemi acı vermiyo aynı amniyosentez gibi bebeğe bir ilaç enjekte ediyorlar.Sonrasında sana kalçadan bir enjeksiyon yapılıyor kasılma olmasın diye,hamilelerin kullanabileceği bir antibiyotik veriyorlar 5 gün kullanıyosun sabah akşam. Redüksiyon işlemi sonrasında dr. muayenehanesinde yarım saaat dinleniyosun tekrar bebeklerini gösteriyorlar, o günü evinde yatarak geçiriyosun. devamındaki haftada ağır iş yapmayarak dinlenerek geçirmen öneriliyor. Bana doktorum düşünme şansı tanımadı risk çok yüksek dedi hepsini kaybedebilirsin bencillik yapma bu işlem mecburi dedi. Benim ilk ultrasonda üç kese görüldü iki kesede bebeği gördük birinin yok olmaya başladığı işleme gerek olmadığını söyledi. 7.3 haftada İkinci ultrasonda 2 kese iki bebek iki kalp atımı gördük yani o üçüncü kese kahverengi akıntıyla birlikte gitti. 11.3 haftada 4 boyutlu ultrasona girdim ense kalınlığı için (down sendromu riski için ) doktorum kontrole başladı ve sürpriz altta saklanan bir bebek 4 boyutlu ultrasonda bile zor görülüyordu.Bize sürpriz yaptı redüksiyon için dr. tercihi ense kalınlığına göre oldu. İkisinin 1'di birinin 1.3 olana uygulandı işlem. Sevgiyle kal.

bende eğer çoğulsa inşallah ikizdir diye dua ediyorum :(
İnşallah allah kucağımızada almayı nasip eder arkadaşım:CüvCüv:

bebiş istiyoruz tebrikler canım ikizmiş demek

prenses senide tebrik ediyorum arkadaşım birşey soracağım sen benden sonra hamileliğini öğrenmiştin yanılmıyorsam tahlilden sonra kaçıncı günün bugün keseleri kaçıncı günde gördüğünü anlamaya çalışıyorumda bende görebilirmiyim diye

ayrıca kızlar benimde 11.gün değerim ki sabahında vermiştim kanı çok erken 195 çıkmıştı ikiz ihtimali olabilirmi bendede ???

özlem sağol canım sıksık giremiyorummm. senin nasıl hamilelik nasıl. sağol canım ikiz olmuşş sanada allah versinnnç...

turser ve tuğbaaa teşekkürler arkadaşlarımmm... darısı isteyenlerin başınaa

Back
X