Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle herkese merhaba ben daha yeni üyeyim transferden sonra 11gün 132 12gün 232 14gün 668 sizce nasıl çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler:1rolleyes::1rolleyes:
canım benim 12 gün 133 14.gün 248 ve 18.gün 1033 ev ikizzz. dün keseleri gördümmm
öncelikle herkese merhaba ben daha yeni üyeyim transferden sonra 11gün 132 12gün 232 14gün 668 sizce nasıl çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler:1rolleyes::1rolleyes:
canım benim 12 gün 133 14.gün 248 ve 18.gün 1033 ev ikizzz. dün keseleri gördümmm
![]()
canım hayırlı olsun...allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin....kaydirigubbakcemile5
merhaba, arkadaşım 11. güne göre değerin çok güzel ikiz bebeğin olacak sanırım. Benim 11. gün değerim 157 idi 13.gün değerim 446 idi 15. gün değerim 982 idi. Benim gebeliğim üçüzdü cumartesi günü redüksiyon yapıldı ikiz gebeliğe indirildi riskli oldu için.Şuanda 12 haftalık ikiz gebeyim. Bebeklerini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.
merhaba arkadaşım
öncelikle hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin
merak ettim reduksiyon işlermi nasıl yapılıyor zormu??
bende kontrolden sonra üçüzse düşünücem
benimde 12 gün 243 14 gün 693 çoğul olabilir dedi doktor
Teşekkür ederim arkadaşım, amin hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah. Seninde çoğul gebelik ama doktorlar keseleri görmeden kesin konuşmuyorlar.Redüksiyon işlemi acı vermiyo aynı amniyosentez gibi bebeğe bir ilaç enjekte ediyorlar.Sonrasında sana kalçadan bir enjeksiyon yapılıyor kasılma olmasın diye,hamilelerin kullanabileceği bir antibiyotik veriyorlar 5 gün kullanıyosun sabah akşam. Redüksiyon işlemi sonrasında dr. muayenehanesinde yarım saaat dinleniyosun tekrar bebeklerini gösteriyorlar, o günü evinde yatarak geçiriyosun. devamındaki haftada ağır iş yapmayarak dinlenerek geçirmen öneriliyor. Bana doktorum düşünme şansı tanımadı risk çok yüksek dedi hepsini kaybedebilirsin bencillik yapma bu işlem mecburi dedi. Benim ilk ultrasonda üç kese görüldü iki kesede bebeği gördük birinin yok olmaya başladığı işleme gerek olmadığını söyledi. 7.3 haftada İkinci ultrasonda 2 kese iki bebek iki kalp atımı gördük yani o üçüncü kese kahverengi akıntıyla birlikte gitti. 11.3 haftada 4 boyutlu ultrasona girdim ense kalınlığı için (down sendromu riski için ) doktorum kontrole başladı ve sürpriz altta saklanan bir bebek 4 boyutlu ultrasonda bile zor görülüyordu.Bize sürpriz yaptı redüksiyon için dr. tercihi ense kalınlığına göre oldu. İkisinin 1'di birinin 1.3 olana uygulandı işlem. Sevgiyle kal.