• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değerim 11gün 132 ikizmi sizce?

Bence kan değerine göre değerlendirmemek gerekiyor.Benim 14. gün değerim 1187 idi ama tek kese görüldü.Herkezin farklı oluyor sanırım. Biyerde okumuştum 12. gün değeri 59 olan bi arkadaş üçüzlere hamileymiş.:)))))))))) Belli olmuyor yani............

bebiş istiyoruz canım hamilelik güzel gidiyor. Gerçi hiç bulantım filan yok. Sanki hamiş değilmiş gibiyim. İnşallah snuna kadarda böyle gider hayatım..

canım değerlere göre bunun teşhisini koymak yanlışmış benim 12.gün değerim 596 idi kesin ikiz gözüyle bakıyordum ama dün tek olduğunu öğrendim

o zaman şöyle diyebiliriz arkadaşlar bir yerde okumuştum mesela tek olan bebişler çok iyi tutununca değer fazla çıkıuyormuş o yüzden çoğul zannedilebiliniyormuş bazende gerçekten 3üz oluyor değer tek gibi çıkabiliyormuş ilk kontrolde herşey ortaya çıkacak sanırım gerçekten anladımki değerlere göre değerlendirmek yanlışmış hayırlısı olsun arkadaşlar en önemli olanıda bu zaten

11. gün 14. gün diye yazılmış ama neye göre sayılıyor günler. adet geçikmesinden itibarenmi ? benım son adetim 6 ocak, 2 şubatta bekliyordum gecikti idrar tahlilinde silik çizgi çıktı aynı gün kan verdim değerim 132 yarın bir kez dha kan vereceğim. doktorum gebelik var ama 2 gun sonra testı tekrarlayalım 10 gün sonrada takrarlayalım bide progesteron testı yaptır dedı
132 düşük bi değer mi

11. gün 14. gün diye yazılmış ama neye göre sayılıyor günler. adet geçikmesinden itibarenmi ? benım son adetim 6 ocak, 2 şubatta bekliyordum gecikti idrar tahlilinde silik çizgi çıktı aynı gün kan verdim değerim 132 yarın bir kez dha kan vereceğim. doktorum gebelik var ama 2 gun sonra testı tekrarlayalım 10 gün sonrada takrarlayalım bide progesteron testı yaptır dedı
132 düşük bi değer mi

burası tüp bebek bölümü olduğu için herkes ona göre konuşmuş. transferin 12. günü 14. günü die yazmış arkadaşlar. sizinde gayet güzel değerina hayırlı olsun

Back
X