sagol canım darısı basınıza evet canım ıkı denememıde anatolıada yaptırdım ıkı denemedede dogum kontrol hapı kullandımcanım çok sevindim seni uzun zamandır takip ediyorumdum.allah tamamına erdirsin allah bebişini sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin. .yüce rabbim bizede tattırır inşallah.seninde anatoliada oldu dimi? bende ocakta başlıyorum bişey sorucam doğum kontrol hapı kullandın mı? bana vermediler ama ilk micromda kullanmıştım.
canımmm cok sevındım hayırlı olsun allah tamamına erdırsıncanım hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin inşallah.
kendine çok dikkat et artık...
benimde 12.gün sonucum 197,2...
bende hamileyim yani....
allahıma çok şükür.allah
isteyen herkese versin inşallah...
sagol canım darısı basınıza evet canım ıkı denememıde anatolıada yaptırdım ıkı denemedede dogum kontrol hapı kullandım
canım hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin inşallah.
kendine çok dikkat et artık...
benimde 12.gün sonucum 197,2...
bende hamileyim yani....
allahıma çok şükür.allah
isteyen herkese versin inşallah...
selam arkadaslar hastaneden geldık beta hcg degerım 128 ıkı katıda asmıs okadar mutluyumkı butun gun huzursuzdum ya düserse dıye allahım sen buyuksun bana bu gunlerı gosterdın ınsallah kucagıma almak nasıp olur darısı tum ısteyenlerın basına cok ama cok mutluyum cıfte bayramımı yapabılırım artık:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?