kızlar merhaba son adet tarihim 25 mayıs 18 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadım idrar testi yaptım pozitif çıktı perşembe kan testi yaptım 266,03 çıktı sevinçten havalara uçtuk bugün doktora gittim değerim 377,25 çıktı doktor usg bebeği gördü ama kan testini tekrar etmemi istedi geç döllenmede olabilir dedi sizce ne olabilir yardım edin
belki sat tarihiyle bebeğinin kan değerini birbirini tutmuyor olabilir o yüzden doktorun geç döllenme diye düşünmüştür
doktora sormadın mı neden istiyorsunuz diye
iyi de geç döllenme olması bir sorun değil ki sadece miniktir daha o yüzden
benimde 2 nisandı sat tarihim fakat geçen hafta gittiğimde doktor sat tarihini 9 olarak alıyorum böylece gelişimi düzene giriyor geç döllenme olabilir dedi
keseni gördüyse sorun yok
yüreğime su serptin ama geç döllenme kesin demedi ya geç döllenme ya da olumsuz bi durum var bunu söylemek için şimdi erken dedi benim durumumu daha önce yaşayan gören duyan oldu mu acaba?
Eki Görüntüle 741069
kızlar merhaba son adet tarihim 25 mayıs 18 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadım idrar testi yaptım pozitif çıktı perşembe kan testi yaptım 266,03 çıktı sevinçten havalara uçtuk bugün doktora gittim değerim 377,25 çıktı doktor usg bebeği gördü ama kan testini tekrar etmemi istedi geç döllenmede olabilir dedi sizce ne olabilir yardım edin
asya sen 24 günde birmi adet oluyosun?benimde seninle 18 haziran adet günümdü (ben enson 22 mayısta hasta oldum) ama hala hasta olmadım doktora pazartesi gidcem idrarda kaçıncı gün çıktı senin bendee tahlil yapıp yapamakta kararsızım.adetlerim 28 günde bir olur hiç sekmez. kararsız kaldım..
kalbini ferah tut geç döllenme olmuştur aklına kötü şeyler getirme..Allah yardımcımız olsun..
asya sen 24 günde birmi adet oluyosun?benimde seninle 18 haziran adet günümdü (ben enson 22 mayısta hasta oldum) ama hala hasta olmadım doktora pazartesi gidcem idrarda kaçıncı gün çıktı senin bendee tahlil yapıp yapamakta kararsızım.adetlerim 28 günde bir olur hiç sekmez. kararsız kaldım..
kalbini ferah tut geç döllenme olmuştur aklına kötü şeyler getirme..Allah yardımcımız olsun..
canım ben 25 günde bir adet oluyorum adetime gün kala idrar testinde bebeğim çıktı sende doktora git muhakkak hatta imdi test yapsan çıkar bence
umarım geç döllenmedir allah razı olsun canım
canım bu sabah hastaneye test için gitmeyi beklerken adetim geldi yinede doktora gittim ve adet bitiminde tekrar gideceğim.mevsim değişikliğinden olabilirmiş.rabbim sana ve bebişine sağlık versin.herşey yolunda gitsin canım güzel haberlerini duyalım.rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin sana..
Aynı şeyi bende yaşadım ,hiç korkma bence geç döllenmedir o,1 hafta sonra kalp atışlarını duyarsınız,sizi çok iyi anlıyorum o bekleyiş süreci çok stressli,kesen düzgün mü? Doktor'un kese ile alakalı birsey dedimi size?
Asya kalp atışlarını duymak için çok erken zaten,bende 6+5 de gittim kese var kalp atışı yok geç döllenme olabilir dedi,1 hafta sonra gittim kalp atışını duyduk7+5 de düşün yani,sana daha erken çok,hiç korkma sakın sadece sabırla bekle ve stress yapma.