Allah razı olsun içim rahatladı cidden ama bir şey daha sorcam eşim ve bende kan uyuşmazlığı var bu bebeğin şuan ki aşamasında risk teşkil edermi bunu doktora sormayı unuttum gerçi başından savdigi için soramazdimda zatenbenım ilk sonucum 43 tü ve dr bana hamilesin dedi iki gun sonraki artış önemliydi onada baktıktan sonra kesinleşti ,
sen allahın izniyle hamilesin biraz dikkat et ağır kaldırma çok iş yapma dinlen ,
İçimi rahatlattiniz
Allah razı olsun içim rahatladı cidden ama bir şey daha sorcam eşim ve bende kan uyuşmazlığı var bu bebeğin şuan ki aşamasında risk teşkil edermi bunu doktora sormayı unuttum gerçi başından savdigi için soramazdimda zaten
Aman Yarabbim ikiz olabilir mı???????????? Hiç o ihtimali düşünmedim benKesinlikle hamilesin.Ama kafamı karıştıran değerin 2 günde 2 kattan daha fazla artmış acaba ikiz mi benim öyle olmuştu.
İnsanin ilki birde koşulsuz bir ortam olunca iste.. iyiki varsınoooo işte o olmadı onun için hemen iğne başlıyorlar sanırım , hemen bir dr görünmen lazım canım
İnsanin ilki birde koşulsuz bir ortam olunca iste.. iyiki varsın
Aminnn tüm taze annelerin inşallah:))))canım sende iyi varsın , rabbim saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhh ,
ihmal etme olurmu :)
Canım güzel bir haber ama burda dr sana aslında seni düşündügü için kesin birşey dememiştir.Çünkü daha keseyi görmedi bebegi görmedi ve enönemlisi kalpatışını görmedi.Benimde degerlerim çokgüzel yükseldi ama dün bebegimin kalpatışını göremedik oysa geçen hafta vardı.Yanlış anlama ama sadece kantestine bakarak sana hamilesin demesi aslında sorumsuzluk olurdu bence.İşallah rabbim gönlüne göre verir.İlk kan testimin sonucu 803 çıktı acil doktoru iki gün sonra tekrar gel dedi gittim 2317 çıktı iki gün sonra tekrar gel test yapalım dedi.. hamile miyim diye sordum bunu söylemem için erken dedi. Bulunduğum ilçe de iki kadın doğum doktoru var ikisine de sıra almak mümkün değil. Kulüpten takip ettiğim hamişlere doktorları 1000 nin üstündelerse hamilesin demiş şimdi ne yapmalıyım günlerde geçmiyor heyecandan.. Yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?