Beta-hcg değerim 2317 ama doktorum hamilesin demiyor

leylosum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
20
14
88
33
İlk kan testimin sonucu 803 çıktı acil doktoru iki gün sonra tekrar gel dedi gittim 2317 çıktı iki gün sonra tekrar gel test yapalım dedi.. hamile miyim diye sordum bunu söylemem için erken dedi. Bulunduğum ilçe de iki kadın doğum doktoru var ikisine de sıra almak mümkün değil. Kulüpten takip ettiğim hamişlere doktorları 1000 nin üstündelerse hamilesin demiş şimdi ne yapmalıyım günlerde geçmiyor heyecandan.. Yardımcı olun lütfen

Kızz hamilesin ne demek bunun için erkek resmen yükseliyor takma kafana bebiş yolda

Kadın dogumculara gidemiyorum randevu yok resmen iki kez acile gittim bu sonuçları acil doktoru söyledi ultrasona falanda girmedim doktor tamamen beta-hcg ye göre yorum yapıyor ben sana şimdiden hamilesin diyemem diyor üstelik eğer hamileysem bu benim ilk gebeliğim olacak heyecanımi anlayın nolr

@Rabissscyln
Cnm nereden anladın erkek olduğunu????
Ayrıca bu değer gerçekten hamilelik değeri degilmi

Esimde bende çok heyecanliyiz ama doktorlarin umurunda değil ne kadar kötü bir dünya ve insanlık

ben 115 le ultrasona girmeden hamilesin dedi doktor 5 gun sonrada kese gorundu zaten

İçimi rahatlattiniz
benım ilk sonucum 43 tü ve dr bana hamilesin dedi iki gun sonraki artış önemliydi onada baktıktan sonra kesinleşti ,
sen allahın izniyle hamilesin biraz dikkat et ağır kaldırma çok iş yapma dinlen ,
Allah razı olsun içim rahatladı cidden ama bir şey daha sorcam eşim ve bende kan uyuşmazlığı var bu bebeğin şuan ki aşamasında risk teşkil edermi bunu doktora sormayı unuttum gerçi başından savdigi için soramazdimda zaten

Kesinlikle hamilesin.Ama kafamı karıştıran değerin 2 günde 2 kattan daha fazla artmış acaba ikiz mi benim öyle olmuştu.

oooo işte o olmadı onun için hemen iğne başlıyorlar sanırım , hemen bir dr görünmen lazım canım

Canım güzel bir haber ama burda dr sana aslında seni düşündügü için kesin birşey dememiştir.Çünkü daha keseyi görmedi bebegi görmedi ve enönemlisi kalpatışını görmedi.Benimde degerlerim çokgüzel yükseldi ama dün bebegimin kalpatışını göremedik oysa geçen hafta vardı.Yanlış anlama ama sadece kantestine bakarak sana hamilesin demesi aslında sorumsuzluk olurdu bence.İşallah rabbim gönlüne göre verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…