Beta-hcg değerim 2317 ama doktorum hamilesin demiyor

Benim ilk değerim 2800 küsür falandı hemen kadın doğum doktoruna gittiğimde cpk küçük göremem demişti değerlerin normal artıyorsa endişelenme elbet görünür

Kız bence de ikiiiizzz Allah mutlulukla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,biz isteyenlere de dua et

Canım sana çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun tüm isteyenlere ana babalığı tez zamanda hayırlısıyla tattirsin insAllah bana gelince bazı arkadaşlara doktorları daha düşük değerlere rağmen kan testine gore gebe olduklarını söylemiş ben bundan ötürü merak ediyorum, acikcasi birazda başından savdi.. haftaya salıya randevu buldum kadın doğumcudan gideceğim inşallah anlayacağiz

Kız bence de ikiiiizzz Allah mutlulukla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,biz isteyenlere de dua et
Rabbim Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere nasip etsin o kadar çok ana varki ana demeye bin şahit analigin kıymetini ve anlamını bilmeyen...gerçekten canla başla bebek isteyen Kadir kıymet bilen insanlara versin Rabbim senin için dua edeceğim canım bu arada ikiz olursa nasıl gelirim haklarından bilmem çalışan bir kadınım ben

Canım benim Allah senden razı olsun hayırlı bi evladın olsun inşallahhalledersin Allah'ın izniyle hiç dert etme bak tlc diye bir kanal var orda yabancı bi ailenin günlük hayatını konu alan bi belgesel var devamlı yayınlanıyor kadının 5izi var bir de büyük kızı var hiç merak etme gereken sabrı da yardımı da Allah gönderir

Aynen öyle Rabbime güvenim sonsuz ama ikiz olursa naparim olaki ? Gurbet ellerde ama başa gelen çekilir misali olursa da yapacak bişey yok

Aynen öyle Rabbime güvenim sonsuz ama ikiz olursa naparim olaki ? Gurbet ellerde ama başa gelen çekilir misali olursa da yapacak bişey yok
Aynen canım mecburen bi süre zorluk yaşayacaksın ama eşin yardımcı olur sıkma canını hem daha belli de değil bakalım kese gorununce belli olur hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…