Kizlar satim 16 nisan. Dun kan verdim 309 cikti. Nasil ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oncelikle hayirli olsun saglikla kucagina al inşallah
Ne dusugu cok iyi bence benim adetim 10 gun geçmişti ve sonucum 58 di
Suan 2 bucuk aylik olucaz bence ck iyi
Yasasin o zaman. Benim ilki dusuktu. Dr test yapmadan direk igneye vaslatti ilk ignemi oldum. Daha kucuk olumlu ya da olumsuz sonuclanir hicbisey soyleyemem dedi. Yarin yine lan vercem en az 600 kusur olmaliymis
Testi Bgnmu yapdn dünmu iki gnde iki katina çıkması lazm
Benm ilk 58 iki gn snra 206 1 hafta snra falan en.son 1904 falandi smdi 2 bck aylk oldk
Cnm inş sağsalim bebisin sna tutunacak korkma bende 58 grnce cok korkmstm ama rabim onu bana bagsladi
Amin canim insallah. Ilk bebisim olacak kismetse. Dun yaptirmistim bi de yarin vercem iste canim. Iki gun olcak
Kizlar satim 16 nisan. Dun kan verdim 309 cikti. Nasil ?
hayirli olsun canim. daha yumurtlama donemi bilmem ne oluyor yenisin ondan oyle cikmistir. insallah saglikli bi gebelik ve bebegin olur.
Benmde ilk bebisim inşallah gzl habrlerle gelrsn cnm yaptrdgnda yaz mtlaka snucu
canım hayırlı olsun inşallah 2 katına çıkar sanırım bat geçmemiş... bu durumda çok iyi gorunu yo
Cok sevindiiim :) kucuk bi sey evet. Daha ultrasona bile bayaa var :/
evet cnm ultrason için en az 10 gün var... olsun bebiş sağlıklı olsunda 10 gün nedirki...
Aynen canim saglikli olsun yeter.
yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Yarin veriyorum bi gun sonra cikiyo canim. Kina dugun telasimiz da var ancak cumartesi alabilicem.
Merhaba hanımlar
Beta hcg değerim dün akşam 26 çıktı. Sat ım 18 Nisan. Değer nasıl sizce düşük mü acaba :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok endişeleniyorum bugün tekrarlasam mı yarını mı beklesem bilemedim27 gunde 26 cikmis. Pozitif ama iyi mi dusuk mu bilmiyorum canim. Gec dollenme olabilirsin belki. Benim 28. Gunde 309 cikti. Ne dusuk ne yuksek sadece sunu soyledi. Cok kucuk bir deger. Uzun sure tedbirle beklicez buyumesini dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?