Merhaba hanımlar
Beta hcg değerim dün akşam 26 çıktı. Sat ım 18 Nisan. Değer nasıl sizce düşük mü acaba :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba:) benimde sat 11 Nisan dün test yaptırdım 367 çıktı:)) hemen doktora gittik ama kese gözükmedi Pazartesi yine gideceğiz. Bence olumlu düşünelim değerler yükselecek inşallah . sağlıkla bebeklerinizi kucağımıza alacağız inşallah.
Gec yumurtladiysan dusuk cikar. Dert ediyosan bugun de kan ver.uzulme
Arkadaşlar topiğe uygun mu bilmem ama bilen varsa söylesinbenm bata 7 gün kala 3.54 çıktı değerim sonra 5 kala yine yaptırdm yükselmiş midir die 0.100 e düşmüş ..yine yükselir mi sizce ?? Şimdi bat a 3 kaldı
💕✨
Çok endişeleniyorum bugün tekrarlasam mı yarını mı beklesem bilemedim
Merhaba:) benimde sat 11 Nisan dün test yaptırdım 367 çıktı:)) hemen doktora gittik ama kese gözükmedi Pazartesi yine gideceğiz. Bence olumlu düşünelim değerler yükselecek inşallah . sağlıkla bebeklerinizi kucağımıza alacağız inşallah.
Arkadaşlar topiğe uygun mu bilmem ama bilen varsa söylesinbenm bata 7 gün kala 3.54 çıktı değerim sonra 5 kala yine yaptırdm yükselmiş midir die 0.100 e düşmüş ..yine yükselir mi sizce ?? Şimdi bat a 3 kaldı
💕✨
Zannetmiyorum canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün kese gözüktü 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. Kan testi yaptırmadık. Inşallah hep böyle güzel gider şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür. Allah bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Benim de bugün 373 çıktı hcg. Iki gün sonra 1000 olmalı dedi Dr.
Sat 20 Nisan
16 Mayıs hcg 129
18 Mayıs hcg 223
20 Mayıs hcg 373
22 Mayıs merakla bekliyorum şimdi.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli haberler alirsin insaallah gorunce yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?