Beta HCG değerim 9.6 yükselir mi?

ezoalgc

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
60
28
8
Merhaba kızlar, Ovulasyon testi ile takip edip geç olduğumu fark ettim 21.günde gördüm çift çizgiyi bunu değerlerdendirdik. Şimdi adetim 1 gün geçti, birleşmeden sonraki 11.günümdü
ilk önce idrar testi yaptım silik çıktı sonra acaba dedim kan testi yaptırdım 9.6 çıktı. Acildeki doktor izlenmesi gerek, ultrasona girmen lazım ama hayırlı olsun dedi. Bi doktor arkadaşıma sordum oda bi kaç gün sonra tekrarlayalım dedi. Sizce yükselir mi? Böyle bir şey var mı yaşayan? İnşallah gebeyimdir ve değerim yükselir. Beklemek zor geliyor.

5ten sonrası gebeliktir diye biliyorum. Değerler önemli değil, önemli olan 2 günde 2 katına çıkması. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır ve takipte kal.

5ten sonrası gebeliktir diye biliyorum. Değerler önemli değil, önemli olan 2 günde 2 katına çıkması. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır ve takipte kal.

İnşallah yarın yada salı günü tekrarlatmayı düşünüyorum. Umarım değer yükselir. Genelde adet tarihinde öğrenenlerin daha yüksek mi olması gerek bilmiyorum ama inşallah daha yükselir

Aynen daha yüksek olur

Canım ben adetimden 3 gün önce yaptırmıştım kan testi ilk gebeliğimde degerim 0 dı 10 gün gecikme olunca tekrar yaptırdım ve değer 7 binlerdeydi hiiç üzülme Allahın izniyle yükselir değerin

Canım ben adetimden 3 gün önce yaptırmıştım kan testi ilk gebeliğimde degerim 0 dı 10 gün gecikme olunca tekrar yaptırdım ve değer 7 binlerdeydi hiiç üzülme Allahın izniyle yükselir değerin

Canımm çok teşekkür ederim. İnşallah güzel haberler alırım bende.

Merhaba kızlar bugün tekrar test yaptırdım. 32.2 çıktı değerim doktor iki gün sonra tekrarlayalım dedi. Ultrason ile baktı normal gözüküyor rahim kalınlaşması iyiye işaret dedi. Keseyi muhtemelen haftaya görebiliriz Cuma günü gel dedi. İnşallah görürsek rahatlayacağım

Harika çok şükür sağlıkla büyüsün gelsin inşallah

Merhaba arkadaşlar dün yaptırdığım test sonucum 62.6 normal bir değer mi sizce ? Bir önceki 32.2 idi ❤

Yükselmek HCG bin karakterinde var

Düzensiz adet olduğum için günümü hesaplayamıyorum geçen hafta cuma günü betahcg bakıldı 2.3 çıktı bugün test tekrarlandı 5.2 çıktı doktorun biri negatif dedi birisi de bir hafta sonra tekrarlayalım dedi.sizin yorumlarınız neler

Benımde adetim 2 gün oldu geceli 3.8 beta hgc doktorum alt sınırda dedi iki gün sonra tekrar edelm dedi 5 in altında oldugu için emin değilim size gebelik olabilir mi

Benimde 3.8 cıktı 2 gün sonra tekrar edilecek test bakalım ne olacak, reglim de 2 gündür gecti

Bence bekleyip tekrarlatmalısın.

İyi günler. 17 temmuzda acil serviste beta hcg sonucum 224 çıkmıştı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim on gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim? İlk gebeliğim bundan bir sene önce kalp atışı olmadığı için kürtajla sonuçlanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…