Beta hcg değerim bakar mısınız kızlar?

Sunaa006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
64
1
38
29
Merhaba kızlar adet günümde kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 223 çıktı sizce ne demek oluyor. Doktor kesin birşey söylemedi ve 3 gün sonra gidip lan testi vereceğim tekrar.

Eklentiler

• Screenshot_20220926-225151.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 424
Merhaba kızlar adet günümde kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 223 çıktı sizce ne demek oluyor. Doktor kesin birşey söylemedi ve 3 gün sonra gidip lan testi vereceğim tekrar.
Gebelik var canm hayırlı olsun iki günde kan ver değer artacakmı onun kontrolü

Doktorda ne ketummuş hamilesin canım ama iki günde bir düzenli artması lazım bende 580 le öğrenmiştim sağlıkla ilerler İnşallah

Doktorda ne ketummuş hamilesin canım ama iki günde bir düzenli artması lazım bende 580 le öğrenmiştim sağlıkla ilerler İnşallah
Çok teşekkür ederim ya içime su serpin. Sorma ya olma ihtimalini de ağzından kelpetenle aldım resmen. Perşembe yine verecem bakalım.

Ben ilk hcg değerim 84 du 1500 olana kadar 2 günde test istiyorlar canım o zaman net olarak hamilesin diyorlar

Dış gebelik boş gebelik yada kimyasal gebelik olabilir diye söylemek istemiyorlar
Doğru ama şunu diyebilir. Bu değerle evet hamilesin ama 2 günde bir kan tahlili ile takip edeceğiz sağlıklı bir gebelik mi diyebilir. Ağzından zor lafı alıyorum diyor konu sahibi.

Merhaba kızlar benimde kafam karıştı bu derler konusunda tecrübeli arkadaşlar sizden yorum bekliyorum bata 5gün kala öğrendim 47 le pozitif dedi acil doktoru baygınlık geçirdim öyle acile gitmiştim.4 gün sonra tekrar yaptım beta hcg 724 . Tekrar iki gün sonra yaptırdım 1800 bugün son olarak yaptım 6050 bilemedim artış normal mi bugün tam 5 haftalık olduk.doktora gitmedim henüz

Ben bu doktorlari anlamiyorum hayretler icinde okuyorum burdaki sorulari cidden gebelik var kac cikmasi lazim yani daha yeni gebe kalmissin demekki sen icini ferah tut folik asitini aksatma saglikli beslen ins bisey olmucak 3 cu aya kadar düsük riski her gebelikte oldugu gbi var tabiki ..

Çok teşekkür ederim yorumunuz için hastaneye gidip ultrasonla baktırdım gebeyimm 5 haftalık

Merhaba kizlar ben burda yeniyimBende regilime 1gun kala hamilelik testi yaptik 2cizgi gorunuyodu beta hcq verdim hemen degeri 35.4 simdi cok huzursuzum aranizda boyle olub normal ireliyen oldumu?

Merhaba kizlar ben burda yeniyimBende regilime 1gun kala hamilelik testi yaptik 2cizgi gorunuyodu beta hcq verdim hemen degeri 35.4 simdi cok huzursuzum aranizda boyle olub normal ireliyen oldumu?
Benim değil ama arkadaşımın olmuştu 2 günde ya da 3 günde bir kan testi verdi artış oldu ve gayet sağlıklı bir gebeliği de oldu yani inşallah seninde öyle olur tekrar kan testi ver be artışa bak

İyi akşamlar 2 gün önce beta hcg 26.6 çıktı bugün 35.19 degerlerim de problemmi var ben çok korkuyorum ilk bebegimide böyle kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…