Gebelik var canm hayırlı olsun iki günde kan ver değer artacakmı onun kontrolüMerhaba kızlar adet günümde kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 223 çıktı sizce ne demek oluyor. Doktor kesin birşey söylemedi ve 3 gün sonra gidip lan testi vereceğim tekrar.
Ya çok teşekkür ederim. İnşallah öyledirGebelik var canm hayırlı olsun iki günde kan ver değer artacakmı onun kontrolü
Doktorda ne ketummuşMerhaba kızlar adet günümde kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 223 çıktı sizce ne demek oluyor. Doktor kesin birşey söylemedi ve 3 gün sonra gidip lan testi vereceğim tekrar.
Çok teşekkür ederim ya içime su serpin.Doktorda ne ketummuşhamilesin canım ama iki günde bir düzenli artması lazım bende 580 le öğrenmiştim sağlıkla ilerler İnşallah
Doktor da deli midir nedir niye söylemiyor ki.Çok teşekkür ederim ya içime su serpin.Sorma ya olma ihtimalini de ağzından kelpetenle aldım resmen. Perşembe yine verecem bakalım.
Bende anlamadım şimdi. 250 altı olunca birşey söyleyemiyoruz dediDoktor da deli midir nedir niye söylemiyor ki.
Allahım yaaa ne tuhaf doktorlar var.
Gerçekten çok ilginçmiş kendisi.Bende anlamadım şimdi. 250 altı olunca birşey söyleyemiyoruz dedi
Ben ilk hcg değerim 84 du 1500 olana kadar 2 günde test istiyorlar canım o zaman net olarak hamilesin diyorlarMerhaba kızlar adet günümde kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 223 çıktı sizce ne demek oluyor. Doktor kesin birşey söylemedi ve 3 gün sonra gidip lan testi vereceğim tekrar.
Dış gebelik boş gebelik yada kimyasal gebelik olabilir diye söylemek istemiyorlarDoktor da deli midir nedir niye söylemiyor ki.
Allahım yaaa ne tuhaf doktorlar var.
Doğru ama şunu diyebilir. Bu değerle evet hamilesin ama 2 günde bir kan tahlili ile takip edeceğiz sağlıklı bir gebelik mi diyebilir. Ağzından zor lafı alıyorum diyor konu sahibi.Dış gebelik boş gebelik yada kimyasal gebelik olabilir diye söylemek istemiyorlar
Evet olabilir bende ondan endişelendim ama adetim gecikmeli 7 gün olduDış gebelik boş gebelik yada kimyasal gebelik olabilir diye söylemek istemiyorlar
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinBen bu doktorlari anlamiyorum hayretler icinde okuyorum burdaki sorulari cidden gebelik var kac cikmasi lazim yani daha yeni gebe kalmissin demekki sen icini ferah tut folik asitini aksatma saglikli beslen ins bisey olmucak 3 cu aya kadar düsük riski her gebelikte oldugu gbi var tabiki ..
Cok güzeeel yupiiiÇok teşekkür ederim yorumunuz içinhastaneye gidip ultrasonla baktırdım gebeyimm 5 haftalık
YaaaaCok güzeeel yupiiibanada dua edermisin gebelerin duasi kabul olurmus
Benim değil ama arkadaşımın olmuştu 2 günde ya da 3 günde bir kan testi verdi artış oldu ve gayet sağlıklı bir gebeliği de oldu yani inşallah seninde öyle olurMerhaba kizlar ben burda yeniyimBende regilime 1gun kala hamilelik testi yaptik 2cizgi gorunuyodu beta hcq verdim hemen degeri 35.4 simdi cok huzursuzum aranizda boyle olub normal ireliyen oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?