Beta hcg değerim bakar mısınız kızlar?

Benim değil ama arkadaşımın olmuştu 2 günde ya da 3 günde bir kan testi verdi artış oldu ve gayet sağlıklı bir gebeliği de oldu yani inşallah seninde öyle olur tekrar kan testi ver be artışa bak
Ay chok tesekurler cok motive oldum insallah yarin vericem Tesekurler canim

İyi akşamlar 2 gün önce beta hcg 26.6 çıktı bugün 35.19 degerlerim de problemmi var ben çok korkuyorum ilk bebegimide böyle kaybettim
Hemen kötü düşünme bende ilk 48le öğrendim 2 gün sonra 63 olmuş bende yavaş yükseldi diye çok korkmuştum ama 5 gün sonra tekrar verdiğimde 600 e yükselmiş sonradanda yükselebiliyo bidaha kan verdinizmi acaba

Pazartesi günü tekrar istedi pazartesi vereceğim ilk kan aldığında adetime 2 gün vardı 2 . Kan aldığında adet günümdü yavaş yükselmesi bunlara bağlı olabilir mi

Pazartesi günü tekrar istedi pazartesi vereceğim ilk kan aldığında adetime 2 gün vardı 2 . Kan aldığında adet günümdü yavaş yükselmesi bunlara bağlı olabilir mi
Evet olabilir bende ilk kan verdiğimde adetim gecikmemisti adetim geciktikten sonra verdiğimde arttığını gördüm inşallah sizinde öyle olur

Evet olabilir bende ilk kan verdiğimde adetim gecikmemisti adetim geciktikten sonra verdiğimde arttığını gördüm inşallah sizinde öyle olur
Çok teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için inşallah hayırlı haberlerle döneriz bugün benim için dualarınızı eksik etmeyin olur mu

Merhaba canimbugun bir daha verdim cevab 664 cikdi,kadin dogum icin erken digilmi?
Tamam canım seninki olmuş ben düşük ilerlerse eğer git baksın dedim ama şuan gerek yok. Ben erken gittim boşuna gittim mesela fazladan fiş parası verdim. 2 hafta sonra falan git kalp atışını duyarsın direkt. Adetin kaçıncı günü senin canım

Yaaa cook sevindim boyle guzel kelimeleri duydugumaBenim adetim 5gun gecikdi su an icinSon adetim gecen ayin 6 olmusdu

1550 de direk kese gözükür mü bende sabah yaptım adetim dün du 1556 çıkmış
Değeri bilmiyorum ama adetten en erken 2 hafta sonra gidersen hem keseyim hem de kalp atışını duyabilirsin ama sabırsızlanıyorsan eğer evet görünür

Değeri bilmiyorum ama adetten en erken 2 hafta sonra gidersen hem keseyim hem de kalp atışını duyabilirsin ama sabırsızlanıyorsan eğer evet görünür
Doktor 2 gun sonra gel dedi perşembe çağırdı muane edecem desi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…