- 1 Ekim 2022
- 7
- 0
- 1
- 31
Ay chok tesekurler cok motive oldum insallah yarin vericemBenim değil ama arkadaşımın olmuştu 2 günde ya da 3 günde bir kan testi verdi artış oldu ve gayet sağlıklı bir gebeliği de oldu yani inşallah seninde öyle olurtekrar kan testi ver be artışa bak
Insallah canim saglikla büyüsn insYaaaatabiki de ederim inşallah en kısa zamanda seninde haberini alırız rabbim tez vakitte bi bebek nasip eder inşallah sana
Hemen kötü düşünme bende ilk 48le öğrendim 2 gün sonra 63 olmuş bende yavaş yükseldi diye çok korkmuştum ama 5 gün sonra tekrar verdiğimde 600 e yükselmiş sonradanda yükselebiliyo bidaha kan verdinizmi acabaİyi akşamlar 2 gün önce beta hcg 26.6 çıktı bugün 35.19 degerlerim de problemmi var ben çok korkuyorum ilk bebegimide böyle kaybettim
Pazartesi günü tekrar istedi pazartesi vereceğim ilk kan aldığında adetime 2 gün vardı 2 . Kan aldığında adet günümdü yavaş yükselmesi bunlara bağlı olabilir miHemen kötü düşünme bende ilk 48le öğrendim 2 gün sonra 63 olmuş bende yavaş yükseldi diye çok korkmuştum ama 5 gün sonra tekrar verdiğimde 600 e yükselmiş sonradanda yükselebiliyo bidaha kan verdinizmi acaba
Evet olabilir bende ilk kan verdiğimde adetim gecikmemisti adetim geciktikten sonra verdiğimde arttığını gördüm inşallah sizinde öyle olurPazartesi günü tekrar istedi pazartesi vereceğim ilk kan aldığında adetime 2 gün vardı 2 . Kan aldığında adet günümdü yavaş yükselmesi bunlara bağlı olabilir mi
Çok teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için inşallah hayırlı haberlerle döneriz bugün benim için dualarınızı eksik etmeyin olur muEvet olabilir bende ilk kan verdiğimde adetim gecikmemisti adetim geciktikten sonra verdiğimde arttığını gördüm inşallah sizinde öyle olur
Bugun bir daha verdim 131 yukseldi sizce cok yavasmi ireliyor?Benim değil ama arkadaşımın olmuştu 2 günde ya da 3 günde bir kan testi verdi artış oldu ve gayet sağlıklı bir gebeliği de oldu yani inşallah seninde öyle olurtekrar kan testi ver be artışa bak
Bence iyi ama bugün tekrar verin ve kadın doğum uzmanına gidip ultrasonla baktırdım birdeBugun bir daha verdim 131 yukseldi sizce cok yavasmi ireliyor?
Bence iyi ama bugün tekrar verin ve kadın doğum uzmanına gidip ultrasonla baktırdım birde
Tamam canım seninki olmuşMerhaba canimbugun bir daha verdim cevab 664 cikdi,kadin dogum icin erken digilmi?
Yaaa cook sevindim boyle guzel kelimeleri duydugumaTamam canım seninki olmuşben düşük ilerlerse eğer git baksın dedim ama şuan gerek yok. Ben erken gittim boşuna gittim mesela fazladan fiş parası verdim. 2 hafta sonra falan git kalp atışını duyarsın direkt. Adetin kaçıncı günü senin canım
Yaaa cook sevindim boyle guzel kelimeleri duydugumaBenim adetim 5gun gecikdi su an icin Son adetim gecen ayin 6 olmusdu
Cok sevindim canim Amin aminAymeyız hemen hemen ben 7. Haftamdayım. Adetim en son 27 ağustos. Beraber sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
Amin herkese nasip eder inşallahCok sevindim canim Amin aminAllah saglikli bir bebek nasib etsin herkese
1550 de direk kese gözükür mü bende sabah yaptım adetim dün du 1556 çıkmışBen ilk hcg değerim 84 du 1500 olana kadar 2 günde test istiyorlar canım o zaman net olarak hamilesin diyorlar
Değeri bilmiyorum ama adetten en erken 2 hafta sonra gidersen hem keseyim hem de kalp atışını duyabilirsin ama sabırsızlanıyorsan eğer evet görünür1550 de direk kese gözükür mü bende sabah yaptım adetim dün du 1556 çıkmış
Doktor 2 gun sonra gel dedi perşembe çağırdı muane edecem desiDeğeri bilmiyorum ama adetten en erken 2 hafta sonra gidersen hem keseyim hem de kalp atışını duyabilirsin ama sabırsızlanıyorsan eğer evet görünür
Kese değere göre gözüküyormus yaDeğeri bilmiyorum ama adetten en erken 2 hafta sonra gidersen hem keseyim hem de kalp atışını duyabilirsin ama sabırsızlanıyorsan eğer evet görünür
O zaman haberini bekliyoruz senindeDoktor 2 gun sonra gel dedi perşembe çağırdı muane edecem desi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?