önemli olan iki günde bir en az %60 artması takılmayın çok az mı yüksek mi herkesin değeri artışı farklı oluyor stres yapmayın hayırlı olsunArkadaşlar beta HCG degerim regl olmam gereken günden 3 gün geçmişken 98,19 çıktı bu değer çok mu düşük lütfen bilgilerinizi paylasir misiniz
geç döllenmedir üzülme :)Arkadaşlar beta HCG degerim regl olmam gereken günden 3 gün geçmişken 98,19 çıktı bu değer çok mu düşük lütfen bilgilerinizi paylasir misiniz
Aslında tam yumurtlama dönemi dışında birlikteliğimiz olamadı iş sebebiyle geç döllenme olamaz gibi geliyor dış gebelik ve kimyasal gebelik riski korkutuyor benigeç döllenmedir üzülme :)
sağlıcakla devam etsin hayırlı olsun.
Bende ikide bir gitmek istemiyorum 10 gün sonra falan gidecegim çok teşekkür ederim10 gün gecikmede 138 çıkmıştı geç döllenmeymiş benimki
Canınızı sıkmayın değerin artışı önemli ama ikide bir kan verip bu seferde bu yüzden sıkmayın canınızı zaten bir haftaya kese görünür hale gelir doktora gidersiniz
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Merhaba Bende tüp bebek tedavisi sonucunda yaptığım kan degerlerimdegeç döllenmedir üzülme :)
sağlıcakla devam etsin hayırlı olsun.
Nasılsınız ? Kontrole gittiniz mi ? Herşey yolundadır inşallahMerhaba Bende tüp bebek tedavisi sonucunda yaptığım kan degerlerimde
19 nisan204-
3 Mayıs 275-
5 Mayıs 380_
9 mayıs387
18 Mayıs 471
Doktoruma göre istedikleri gibi artmamış
Alttan muayene ettiğinde küçüüüüüüüük bir şeyde herhangi bir sorun görülmedi.Sizin ve çevrenizde böyle durum ile karşılaşan varmıdır
Bugün kontrole gitcem.
Kese ve kalp atışını görmeden rahat edemicem Rabbim
Dün gittim.doktorun muayenesinde kese büyümüş .. fakat beklediği gibi büyümemişNasılsınız ? Kontrole gittiniz mi ? Herşey yolundadır inşallah
Benimde 2.6 çıktı ama daha doktora sabah gidicem varmı yokmu bilmiyorum yoksa yükselir mi gene bilmiyorumArkadaşlar beta HCG degerim regl olmam gereken günden 3 gün geçmişken 98,19 çıktı bu değer çok mu düşük lütfen bilgilerinizi paylasir misiniz
Merhaba Bende tüp bebek tedavisi sonucunda yaptığım kan degerlerimde
19 nisan204-
3 Mayıs 275-
5 Mayıs 380_
9 mayıs387
18 Mayıs 471
Alttan muayene ettiğinde küçüüüüüüüük bir şeyde herhangi bir sorun görülmedi.Sizin ve çevrenizde böyle durum ile karşılaşan varmıdır
Bugün kontrole gitcem.
Üzmek istemem doktorda degilim tabi ama yillardir kk dayim hc boyle denk gelmdim degeriniz cok yavas artms cok az artms genelde bu durumda doktorlar en kotuye yorarlar ama sizin doktorunuz pek bir aciklama yapmamis gbi tabiki rabbim ol der ve olur insAllah saglikla ilerler ve kucaginiza alirsinizMerhaba Bende tüp bebek tedavisi sonucunda yaptığım kan degerlerimde
19 nisan204-
3 Mayıs 275-
5 Mayıs 380_
9 mayıs387
18 Mayıs 471
Bugün kontrole gitcem.
Merhabalar benim de betahcg değerlerim düzenli artmıyor dışgebelik kimyasal gebelik bozulmuş gebelik vs olabilir dedi. Son durumunuz nedir merak ettimR
abbim bizlerin umudunu mutluluğa çevirsin.
Merhabalar benim de betahcg değerlerim düzenli artmıyor dışgebelik kimyasal gebelik bozulmuş gebelik vs olabilir dedi. Son durumunuz nedir merak ettim
Sulugozlu senin şuan nasıl.Artış varmıŞu
abbim bizlerin umudunu mutluluğa çevirsin. Şu mübarek cuma hürmetine Kucağımıza minnak nasip etsin sağlıkla.
Evet doktorum sağlıklı gebelik olmayabilir dedi.Ama muayenede minnak kese içinde yer yapmaya çalışıyor ,büyüme var görünüyormuş. Dış gebelik v.b görünmemesi ufacıkta olsa umut....Doktora her gittiğimde iki gün .Sonra o bana hayırlısı ve sağlıkla bana tutunacak diyorum.Salı günü tekrar doktora gitcez bakalım
mübarek cuma hürmetine Kucağımıza minnak nasip etsin sağlıkla.
Evet doktorum sağlıklı gebelik olmayabilir dedi.Ama muayenede minnak kese içinde yer yapmaya çalışıyor ,büyüme var görünüyormuş. Dış gebelik v.b görünmemesi ufacıkta olsa umut....Doktora her gittiğimde iki gün .Sonra o bana hayırlısı ve sağlıkla bana tutunacak diyorum.Salı günü tekrar doktora gitcez bakalım
Rabbim bizlerin umudunu mutluluğa çevirsin. Şu mübarek cuma hürmetine Kucağımıza minnak nasip etsin sağlıkla.
Güzel haberler almanız DİLEĞİYLE
Şu an durum nedir benim de 1.74 yok sanırım bendeBenimde 2.6 çıktı ama daha doktora sabah gidicem varmı yokmu bilmiyorum yoksa yükselir mi gene bilmiyorum
Benimde ilki cumartesi günü 82Merhaba Bende tüp bebek tedavisi sonucunda yaptığım kan degerlerimde
19 nisan204-
3 Mayıs 275-
5 Mayıs 380_
9 mayıs387
18 Mayıs 471
Bugün kontrole gitcem.
3 gün geçmişken 109 mu neydi belki daha düşük bence artacaktır merak etmeyinArkadaşlar beta HCG degerim regl olmam gereken günden 3 gün geçmişken 98,19 çıktı bu değer çok mu düşük lütfen bilgilerinizi paylasir misiniz
MerhabaBenimde ilki cumartesi günü 82
Pazartesi 150 çarşamba 245 olmuş yavaş artıyor dedi sizin sonra değerler normale döndü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?