BETA HCG DEĞERİM COK MU DÜŞÜK LÜTFEN YARDİM

10 gün gecikmede 138 çıkmıştı geç döllenmeymiş benimki

Canınızı sıkmayın değerin artışı önemli ama ikide bir kan verip bu seferde bu yüzden sıkmayın canınızı zaten bir haftaya kese görünür hale gelir doktora gidersiniz
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Arkadaşlar beta HCG degerim regl olmam gereken günden 3 gün geçmişken 98,19 çıktı bu değer çok mu düşük lütfen bilgilerinizi paylasir misiniz
önemli olan iki günde bir en az %60 artması takılmayın çok az mı yüksek mi herkesin değeri artışı farklı oluyor stres yapmayın hayırlı olsun

geç döllenmedir üzülme :)
sağlıcakla devam etsin hayırlı olsun.
Aslında tam yumurtlama dönemi dışında birlikteliğimiz olamadı iş sebebiyle geç döllenme olamaz gibi geliyor dış gebelik ve kimyasal gebelik riski korkutuyor beni

Bende ikide bir gitmek istemiyorum 10 gün sonra falan gidecegim çok teşekkür ederim

geç döllenmedir üzülme :)
sağlıcakla devam etsin hayırlı olsun.
Merhaba Bende tüp bebek tedavisi sonucunda yaptığım kan degerlerimde
19 nisan204-
3 Mayıs 275-
5 Mayıs 380_
9 mayıs387
18 Mayıs 471
Doktoruma göre istedikleri gibi artmamış
Alttan muayene ettiğinde küçüüüüüüüük bir şeyde herhangi bir sorun görülmedi.Sizin ve çevrenizde böyle durum ile karşılaşan varmıdır
Bugün kontrole gitcem.
Kese ve kalp atışını görmeden rahat edemicem Rabbim

Nasılsınız ? Kontrole gittiniz mi ? Herşey yolundadır inşallah

Arkadaşlar beta HCG degerim regl olmam gereken günden 3 gün geçmişken 98,19 çıktı bu değer çok mu düşük lütfen bilgilerinizi paylasir misiniz
Benimde 2.6 çıktı ama daha doktora sabah gidicem varmı yokmu bilmiyorum yoksa yükselir mi gene bilmiyorum

Merhabalar benim de betahcg değerlerim düzenli artmıyor dışgebelik kimyasal gebelik bozulmuş gebelik vs olabilir dedi. Son durumunuz nedir merak ettim

Üzmek istemem doktorda degilim tabi ama yillardir kk dayim hc boyle denk gelmdim degeriniz cok yavas artms cok az artms genelde bu durumda doktorlar en kotuye yorarlar ama sizin doktorunuz pek bir aciklama yapmamis gbi tabiki rabbim ol der ve olur insAllah saglikla ilerler ve kucaginiza alirsiniz düsük vb yasamak cok zor yasamis biri olarak söylüyorum yaşamadan önce çokta büyük konusurdum tamam insan üzlrde Allahim yol yakinden mudehale ediyor bunda cok uzulcek bisi yok derdim ama evlat evlattr kaninda artis oldugunda bile anne evlat moduna giren varliklarz biz rabbim kimseyi kaldiramayacgi seyle sınamasin

Merhaba
Çok geçmiş olsun
düşük yapmanıza çok üzüldüm.Rabbim bizlerin umudunu mutluluğa çevirsin. Şu mübarek cuma hürmetine Kucağımıza minnak nasip etsin sağlıkla.
Evet doktorum sağlıklı gebelik olmayabilir dedi.Ama muayenede minnak kese içinde yer yapmaya çalışıyor ,büyüme var görünüyormuş. Dış gebelik v.b görünmemesi ufacıkta olsa umut....Doktora her gittiğimde iki gün .Sonra o bana hayırlısı ve sağlıkla bana tutunacak diyorum.Salı günü tekrar doktora gitcez bakalım

Merhabalar benim de betahcg değerlerim düzenli artmıyor dışgebelik kimyasal gebelik bozulmuş gebelik vs olabilir dedi. Son durumunuz nedir merak ettimR

abbim bizlerin umudunu mutluluğa çevirsin.

Şu
abbim bizlerin umudunu mutluluğa çevirsin. Şu mübarek cuma hürmetine Kucağımıza minnak nasip etsin sağlıkla.
Evet doktorum sağlıklı gebelik olmayabilir dedi.Ama muayenede minnak kese içinde yer yapmaya çalışıyor ,büyüme var görünüyormuş. Dış gebelik v.b görünmemesi ufacıkta olsa umut....Doktora her gittiğimde iki gün .Sonra o bana hayırlısı ve sağlıkla bana tutunacak diyorum.Salı günü tekrar doktora gitcez bakalım
mübarek cuma hürmetine Kucağımıza minnak nasip etsin sağlıkla.
Merhabalar benim de betahcg değerlerim düzenli artmıyor dışgebelik kimyasal gebelik bozulmuş gebelik vs olabilir dedi. Son durumunuz nedir merak ettim

Rabbim bizlerin umudunu mutluluğa çevirsin. Şu mübarek cuma hürmetine Kucağımıza minnak nasip etsin sağlıkla.
Güzel haberler almanız DİLEĞİYLE

Sulugozlu senin şuan nasıl.Artış varmı
Güzel haberlerinizi

Benimde ilki cumartesi günü 82
Pazartesi 150 çarşamba 245 olmuş yavaş artıyor dedi sizin sonra değerler normale döndü mü?

Benimde ilki cumartesi günü 82
Pazartesi 150 çarşamba 245 olmuş yavaş artıyor dedi sizin sonra değerler normale döndü mü?
Merhaba
inşallah sizin hayırlısı ile normal süreçle ilerler.
Benim kese var ama gelişmesi doktorun istediği gibi değil.notmalde şuan kalp atışını duymamız gerekiyordu.
Malesef ki buda beni üzüyor.
Ama rabbim ne dediyse o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…