beta hcg degerim dusmus yardimm

sibsibella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
32
24
3
32
kizlar merhaba 2 gunde bir ka istedim dr beta hcg ilk 73 cikti 2 gun sonra 143 bugun tekrar 73 bu nedemek agri ve kanama yok boyle olup duzelen varmi yoksa kacinilmaz son dusukmu

Hep aynı merkezde mi ölçüm yaptırdın canim

dusul yapabilirsin kanaman olmassa carsmaba kan testi yapalim dedi sence egitim arastrmayami gitsem ben kiytirik bi devlet hasranesine gidiyordum

Progestan filan verdi mi canım düşüğü önlemek icin? Gidebileceksen git bir doktor görüşü daha al tabi.
Düşerse de çok üzülme en azından gebe kalabiliyorsun şükür ve bir defa gebe kalınca ikinci çok daha kolay oluyor :) hayırlısı olsun inşallah...

kizlar merhaba 2 gunde bir ka istedim dr beta hcg ilk 73 cikti 2 gun sonra 143 bugun tekrar 73 bu nedemek agri ve kanama yok boyle olup duzelen varmi yoksa kacinilmaz son dusukmu
Merhaba canım herşeyin hayırlısı bazı kadınlar bu durumu (kimyasal gebelik ise)normal regli ile atıyor fakat farkına bile varmıyor ben 2 kere yaşadım bu durumu değerlerin düşmesi sağlıksız gebeliğe işaret deniliyor yani sperm tam olarak gelişemiyor bu duruma üzülmeyi bırak sevinmelisin güzel rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşatır sabret

Bende 2 kere kimyasal yasadim hamile oldugumuza bile sevinemiyoruz hepimizin hakkinda hayirlisi olsun doktorlar ara vermeye gerek duymuyorlar kimyasaldan sonra pes etmek yok olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…