beta hcg değerim düstü lütfen yardım

UMMU ZEYNEP

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2017
10
2
6
36
tüp bebek yaptırdım 2 adet 6,gün hücresi transfer edildi.
12.gün değerim: 30,34
13.gün değerim: 20.56

çıktı sizce sonuç kesin negatif mi . yoksa pozitifte cıkma ihtimali varmı.
daha önce bu sekil olup pozitif cıkmış hic ornek var mı

Canım bendede boyle oldu 120lerdeydi 150 kusur oldu sonra 75 falan düştü. Ama Allahtan ümit kesilmez sen hep yat sakın gezinme bu arada bu gibi durumlarda İbrahim saracoglu havuç yenmeli havuç suyu icilmeli diyor hemen başla istersen ben sonradan öğrendim bunu keşke daha önce ogreni o zmnlar deneme şansım olsaydı

Kimyasal gebelik deniliyor bu arada inşallah artar canım değerin yasadigim için ne kadar acı verici olduğunu biliyorum duygusal anlamda dua et bol bol kuzum U UMMU ZEYNEP

Şiddetli bir agrin var mi

kaç tane transfer edildi

Bu topikte okumuştum canm yükselen insallah yükselir

Insallah bebeğin seninledir canım. Bu şekilde olup devam eden de duydum ve okudum bu topikte aynı şekilde devam etmeyip kimyasal gebelik yaşayanda. Doktorunu dinle beta takibi yaptır.

Misal benim Ağustos ayında 5.gun embriyosu transfer edilmişti değerim 30 çıktı sonra 26 ya düştü sonra 52 oldu 120 oldu derken 545 e kadar yükseldi orada kaldı kimyasal dedi doktorum yavaş yavaş değer sıfırlandı şimdi ikinci deneme için hazırlanıyorum. Dediğim gibi bende çok aramıştım o zaman benim gibi olan var mı diye pozitif olarak devam eden de çok sen umudunu yitirme Allah büyük

Şuan bile gidip acilde baktirabilirsin canım 1 hafta sonra baktirmak çok uzun bi süre deger cok düşük zaten ben hergün baktiriodum ve düşüyordu çıksaydı da anlardım bebeğimin benimle olduğunu ilaçları kesince de adet başlıyor ama ağrılı oluyor ve parça gibi bişey gelmişti benden suya tuttum erimedi hatta

Back
X