- 14 Ekim 2017
- 10
- 2
- 6
- 36
- Konu Sahibi UMMU ZEYNEP
-
Bunları dusunupkendınızı üzmeyin. Dr bekleyelim demiş.bu şekil olup pozitif ilerleyen hiç bir hikaye yok mu bildiğiniz.
Şiddetli bir agrin var mitüp bebek yaptırdım 2 adet 6,gün hücresi transfer edildi.
12.gün değerim: 30,34
13.gün değerim: 20.56
çıktı sizce sonuç kesin negatif mi . yoksa pozitifte cıkma ihtimali varmı.
daha önce bu sekil olup pozitif cıkmış hic ornek var mı
kaç tane transfer edilditüp bebek yaptırdım 2 adet 6,gün hücresi transfer edildi.
Sırt ağrısı oluyor sürekli .karın ağrısı da bazen oluyor.Şiddetli bir agrin var mi
4 embriyo birinci kalite çıktı ikisi donduruldu. 2 si transfer edildikaç tane transfer edildi
Bu topikte okumuştum canm yükselen insallah yükselirtüp bebek yaptırdım 2 adet 6,gün hücresi transfer edildi.
4 embriyo birinci kalite çıktı ikisi donduruldu. 2 si transfer edildi
15.gün tekrar baktir bi canım çoklu transferlerde olabiliyor..belki başta ikiside tutundu tekrar tek gebeliğe düştü..bu düşüş ondan da kaynaklanabilir...4 embriyo birinci kalite çıktı ikisi donduruldu. 2 si transfer edildi
Benimde içimden sadece öyle bi ihtimal olabilir diye geçiyor. Onun dışında olumlu hiç bir düşüncem kalmadı15.gün tekrar baktir bi canım çoklu transferlerde olabiliyor..belki başta ikiside tutundu tekrar tek gebeliğe düştü..bu düşüş ondan da kaynaklanabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?