Beta hcg değerim düşüyo acill

Mutsuzkafin0

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
75
11
18
27
ruvis25 .!.:
Ben 84.3 le hamile olduğumu öğrendim 5 gün sonra tekrar test yaptırdım 73.41 çıktı moralim çok bozuldu aksm teste tekrar gittik 70.53 çıktı git gide düşüyo bu durumda olan varmı kanamam yada lekem yok düşük yapıyorum desem ultrastona girdim rahim duvarın kalın dıs gebelikte incecik oluyo dedi bitanede sağ tarafımda yumurtalık atığım varmıs durumu yaşayan birileri varsa lütfen cevap yazsın 🥺

ruvis25 .!.:
Ben 84.3 le hamile olduğumu öğrendim 5 gün sonra tekrar test yaptırdım 73.41 çıktı moralim çok bozuldu aksm teste tekrar gittik 70.53 çıktı git gide düşüyo bu durumda olan varmı kanamam yada lekem yok düşük yapıyorum desem ultrastona girdim rahim duvarın kalın dıs gebelikte incecik oluyo dedi bitanede sağ tarafımda yumurtalık atığım varmıs durumu yaşayan birileri varsa lütfen cevap yazsın 🥺
Kimyasal gebelik de olabilir balım, olsun üzülme bir dahaki ay yeniden denersiniz

En son 9 kasımda adet oldum bütün hamilelik belirtilerim var git gide düşecekmi …
Değerinin düşmesinini başka açıklaması yok malesef :( 84,3 değer 5 gün sonra en azından 500 lerde olmalıydı

kimyasal gebelik yaşıyorsunuz :( vücut o yumurtayı atacak regl olacaksınız

Üzülme , Allah can sağlığı versin kuzucum. Nasıl öğrenmiştin gebeliğini, belirtilerin nelerdi
Meme uçlarım kaşındı sertleşti sol kasığımda ağrım vardı halsizdim adetim 2 ay gecikti yapacak bişey yok ama insan kendini kötü hissediyo yolun basıydı evet herkeze söylemiştik heycandandan

Back
X