- 25 Ağustos 2020
- 274
- 507
- 53
- Konu Sahibi Emine sami
-
Kizlar 31 mayista beta 0.5 referans araligi deger 411 cikti 2 haziranda tekrar acilde brta bakildi bu sefer 1027 cikti kime sorsam gebesin diyorlar ama ben anlamiorm yani kac haftalik oluyor son adetim 8 nisan hedapladigimda 8 haftalik yapior ama beta 1027 cikti ozaman ben kac haftaligimEki Görüntüle 2864745
geç yumurtlayıp geç döllenme olmuş olabilir. Hayırlı olsun değeriniz çok güzel bence artışı takip edip bir kadın doğum en s
geç yumurtlayıp geç döllenme olmuş olabilir. Hayırlı olsun değeriniz çok güzel bence artışı takip edip bir kadın doğum doktoruna gidin
En son 8nisanda adet gordum mayis ayinda olmadim 31 mayista 411 cikti 2 haziran 1027 bugun kontrole gittim 5 haftalik gebeymisim
Kese gorundumu acaba bende çarşamba gidicem cuma günü 972 ydi benimEn son 8nisanda adet gordum mayis ayinda olmadim 31 mayista 411 cikti 2 haziran 1027 bugun kontrole gittim 5 haftalik gebeymisim
En son 8nisanda adet gordum mayis ayinda olmadim 31 mayista 411 cikti 2 haziran 1027 bugun kontrole gittim 5 haftalik gebeymisim
Evet canim gozuktu ❤sağlıkla ilerlesin inşallahMuhtemelen geç döllenme yaşamışsın canım bu değerinle kese ultrasonda gözüktü mü peki
Evet cnm tam 5 haftalikken gozuktu kesem 5 haftalikken tejrar kan verdim 6037 cikti degerimKese gorundumu acaba bende çarşamba gidicem cuma günü 972 ydi benim
Ben bugün gittim parlaklık var dedi cuma günü tekrar bakicak kan verdim yarın cikicak sonucumEvet cnm tam 5 haftalikken gozuktu kesem 5 haftalikken tejrar kan verdim 6037 cikti degerim
Parlaklik ne oluyo acaba ?Ben bugün gittim parlaklık var dedi cuma günü tekrar bakicak kan verdim yarın cikicak sonucum
Kesemi diye sordum evet dedi bende anlamadimParlaklik ne oluyo acaba ?
Anladm canm hayirlisi ins kan sonucun bi ciksindaKesemi diye sordum evet dedi bende anlamadim
Cnm kan sonucun cimtimiKesemi diye sordum evet dedi bende anlamadim
Cıktı cnm 2654Cnm kan sonucun cimtimi
Hadi hayirlisi canim saglikla gelsin minnak dr gittin miCıktı cnm 2654
Yarın gidicem dün gitmiştim parlaklık var dedi inşallah yarın görünür keseHadi hayirlisi canim saglikla gelsin minnak dr gittin mi
Amin cnm inşallahHadi hayirlisi canim saglikla gelsin minnak dr gittin mi
Gorunur canm gorunur merak etme degerin cok iyiYarın gidicem dün gitmiştim parlaklık var dedi inşallah yarın görünür kese
Tm cnm çok çok sagol icimi rahattatniz inanın allah sizden razı olsunGorunur canm gorunur merak etme degerin cok iyi
Hepimizden razi olsun ne demek bende neler cektim burda 3 ay boyunca bilirim ❤Tm cnm çok çok sagol icimi rahattatniz inanın allah sizden razı olsun
Allah kimsenin kucağını boş birakmasin rabbim çok zorHepimizden razi olsun ne demek bende neler cektim burda 3 ay boyunca bilirim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?